- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz #31733248 #38638 üzenetére
Erre megoldás egy 2-3 képes sorozat, amúgy is kisebb sorozatokat szoktam nyomni rövid záridővel is. Jó esetben az összes éles lesz és van amiből kiválasztani a legjobb pillanatot. Ennyi kockázat nekem belefér, cserébe nem full zajos/agyonzajszűrt elcseszett dinamikájúak a koncertfotóim. No de ha neked az 1/200-nál hosszabb záridő nem felel meg koncertre azzal sincs semmi gond, ahány ember annyi szokás és bulisabb zenészekhez tényleg kell a rövid záridő, én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy koncerteken/fesztiválokon is hatalmas segítség tud lenni a vázstabi, mert erről szólt a vita eredetileg.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest