Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    Sziasztok,

    Tudjatok mekkora fordulatot vettem. Ahhoz képest, hogy mar az obi parkomat is megterveztem a segítségeteket a6000ra alapozva. Vettem egy olympus om-d e-m5 II-t pancake obival 45/1.8 obival és ha minden igaz lesz még hozzá 25/1.8 obim is. Használtan de makulátlan garanciálisan.

    Hogy miért:
    - Nincs használtan a6000. Ha lesz is csak itt a forumon feltucatan jelezték, hogy várnak rá... Igy ha még nyaraláskor is szeretném használni, akkor kellene újonnan vennem.
    - olympus szembe jött velem használtam, de garival, makulátlanul komplett szettben.
    - A váz használt ára pont annyival volt drágább az új a6000nal mint amennyit szerintem megért, hogy újabb fejlesztés, modernebb szolgáltatással, 5tengelyes stabival
    - bementem az MMbe és megtapiztam az a6000et és az olympus e-m10et. A6000 nél nem értem kinek jutott eszébe a bal sarokbarakni a keresőt. Ha már nem akarták a megszokott középső helyre rakni, akkor miért nem a jobb sarokba került. Én jobb szememmel komponálók. egyszerűen nem ereztem jól hogy az arcom fele szabadon van. Fogása sem esett kézre. Egyszerűen furcsa szokatlan érzés volt. Olympus om-d e-m10 II sokkal kényelmesebb volt. Középső kereső. A stylus 1-ből megszokott fogás és menürendszer. Valószínűleg túl hozzászoktam a Stylus 1hez. Végül is két évig használtam.
    - e-m5II fogásra, külalakra, összeszerelésre gyönyörű. Az objektívek is elegánsak és masszívnak tűntek. Uh. Meg vettem....

    Egyébként aki a6000et használ hogy viszonyul a kereső pozíciójához?

Új hozzászólás Aktív témák