Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz Tin #37032 üzenetére

    Igazából várom az érveket, ellen érveket. Panasonic vonalon úgy látom nem kapok ilyen áron, ilyen tudású gépet. Igen, jó lenne videózgatni is, meg jó képeket is csinálni. Egyenlőre a 4K-ra nem vagyok rámozdulva, szerintem 2 évig simán ellennék az 1080p-vel.

    Most amit nem értek, hogy a váznál még akksit sem látok a géphez, ez létezhet? Illetve kiegészítők terén mivel készüljek, milyen táskát érdemes? Gondolom kéne egy külső töltő + tartalék akksi, ezekből érdemes-e utángyártottat venni, vagy csak gyáriban gondolkodjak. Aztán még ott a memó kártya kérdése, abból mi az a minőség amire érdemes beruházni? Sorry a sok kérdésért, de még nagyon vakon tapogatózok. :R

    (#37036) jjeahh: Ahamm :K Értem, még az utómunkákra nem is gondoltam, egyenlőre örülök, ha a gépet kiválasztom. :B

    (#37037) MrChris: Nagyon jól látod, egyenlőre annyira elvesztem a részletekben, hogy azt hittem az A6000 is érintős, ezek szerint nem :((( De mi lenne akkor az A6000 vetélytársa Pana téren, ami mondjuk érintős is már. Egy kis extra felár még belefér, mondjuk 20-30%, de a GX80/GX8 kb a duplája, ami nem hiszem, hogy feltétlen megéri nekem, érintő ide-oda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák