Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz hajtos98 #34551 üzenetére

    Milyen obit tennél rá és főleg hogy mire? Tele gondolom nem kell, mert nem leszel távol az autóktól. Viszont fényerősnek kell lenni, mert autók gyorsan mozognak rövid záridő kell és nem akarsz ISO 400 fölé menni. No meg ott sem süt mindig a nap, van mikor borús, esős idő van.
    Stabid nem lesz, talán annyira nem is fontos. Amennyiben szenzor stabit szeretnél, akkor Sony A200-230-300, vagy Pentax. Erre kéne egy fényerős nem fix. Azért nem, mert max 10Mpixelben fogsz megállni, abból meg nagyot croppolni nem fogsz. Manuál megint nem játszik mert nem lesz időd azzal is bajlódni gyorsak ezek az autók, pedig ebből a keretből más nem fog kijönni.

    Azt mondom minimum egy Nikon D3200 (inkább D5x00 vagy D90) + 18-105 VR, de ez nem áll meg annyiból mint a kereted, legalább a duplája. A rossz és a rosszabb választás közül majdnem mindegy milyen gépet veszel, úgyis el kell adnod később ha jó képeket szeretnél. Törekedj arra, hogy eladható gépet vegyél.
    Azt mondom Sony NEX 3 vagy 5 + kitobi (esetleg ilce3000) és egy fényerős manuál (1,7/50 vagy ha távolabb vagy akkor 135/2,8), ez talán kis szerencsével akár megállhat 60-ból. Kittel lesz stabid ha szép idő van, rossz az idő esetén pedig fényerőssel manuálozol. Azzal számolj, hogy ezzel többet kell gyakorolni, később is jó ha minden harmadik képed lesz vállalható.
    Nem azért ajánlom ezt mert ez a legjobb megoldás, sőt! Hanem mert ennyi a keret.

    Esetleg FZ200, de az sem jön ki 60-ból még használtan sem.

Új hozzászólás Aktív témák