Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz MrChris #29875 üzenetére

    Megkérdeztem: az EM10 egy egyszeri lehetőség volt, mivel akkor nem éltem vele, már kilőve.
    Felhívtam a helyi Euronics-ot, annyira a világ végén lakunk, hogy holnap kapnak egy E-PL5-öt, amit majd levehetek a polcról. Hatos nem is lesz, ha kell, rendelésre hoznak.
    (#29876) csmat:
    Azt mondta a srác, hogy annyiért biztosan nem lesz. Bolti ár alatt lehet, de az egyszeri, és hirtelen beesett ajánlat volt.
    (#29879) jjeahh:
    Köszönöm a megjegyzéseid, elgondolkodtam rajtuk. A csattogást majd meghallgatom, ha végre kézbe tudok venni egyet. Igazán színházban zavarhat, meg bárhol, ahol felhívja magára a figyelmet. Utálom, hogy egy várban sem lehet anélkül fényképezni, hogy ki ne néznék a kezedből a gépet. Ettől függetlenül együtt tudnék élni vele, ezért van benn a kalapban a 700D is.
    Műanyagság. Volt a kezemben 500-650 és 700D is, annyira nem keseredtem el tőle, az 1100-ban sem ez zavart (szerszám, ennyi pénzért ilyen, elfogadom). Az 1100D-vel az volt a bajom, hogy állandóan kifordult a kezemből. A G10-nek alig volt markolata, de sosem éreztem, hogy el akarom ejteni (igaz, bazinagy tubussal használtam, a végén 72-es szűrővel, amihez képest a kitobi egy nevetséges kis kinövés). Egyszerűen nem éreztem biztonságosnak a fogását. Utólag kár, hogy nem tettem oda haverom 40D-je mellé, azzal sosem volt ilyen bajom, szerintem vaskosabb. Az Olynál viszont ott a csavaros lehetőség, hogy akár csináljak rá egyedi markolatot.
    "Ha nem hiszed, hogy kihasználnád egy 700d tudását, akkor az e-pl5 tudását sem fogod, ugyanis semmivel nem butább." Pontosan így érzem én is, szeretnék felnőni a gép tudásához, hogy aztán megint egy autó árát fordíthassam a feljebb lépésre :)
    Videó. Ezt a legkönnyebb megugorni. Főleg a gyerekek iskolai fellépéseit, családi történéseket, inkább csak pár perces bohóckodásokat kellene megörökíteni, ezekre most telefont használok, ami fullHD mivolta ellenére hagy némi kívánnivalót maga után. A tesztvideókat látva nyugodtan mondhatom, tökéletesen kielégítené az igényeket.
    Köszönöm nektek a reagálásokat!
    Közben az jutott eszembe, forog(nak)-e az obi(k) vége(i) fókuszálás közben. Emiatt pl. Canon kitobira nem lehet polárszűrőt tenni. Azt meg nagyon szeretem, szinte mindig használom, ha szép napos idő van.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák