Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Tin_Shield #28459 üzenetére

    Színhelyesség probléma nekem új, még sosem hallottam panaszt erre, de minden LCD állítható.

    Toprengtem egy adagot, hogy hol olvashattam (es most meg nem mondom, hogy egy, vagy tobb helyen), de most elso blikkre Robin Wong:

    2) the color balance is completely off. It is very difficult to check the colours from the screen, but general focusing accuracy review was fine. Knowing the screen uses OLED, color accuracy was not something to depend on.

    Oke, lehet pluszminuszban csavargatni, kerdes, hogy ez mennyire rakja egyenesbe, es mennyire jellemzo a parasztvakito Oledes tulszaturaltsag (halistennek telefonoknal mar kezdenek leszokni rola, es allitolag mar a feher is egesz feher szokott lenni ujabban, regebben ha egy galaxy s2-t lattam, a vilagbol lehetett volna kizavarni vele :D)

    Ugyanakkor olvastam meg, ha mar arra jartam xz-2-nel meg ezt irja:

    The only complain I had about the LCD screen on the XZ-2, similar to the OM-D and E-PL5's screens, is the color balance. Somehow, the color balance just appears "warmer" with slight green cast. Nonetheless, it is surely good enough for quick judgement of white balance control.

    A ket gep kozott annyi kulonbseg van, hogy az xz-2 (hala istennek) nem Oledes (a picit melegebben szerintem is igaza van), meg en mondjuk ha kettobol kettonel fikazom a kijelzot, akkor azert csak odaraknam megjegyzesbe, hogy hiaba allithato a kijelzo szinhomerseklete meg van vivid/normal az egyaltalan nem/csak kicsit segit rajta, de jo nem lesz.

Új hozzászólás Aktív témák