Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz madgie #12303 üzenetére

    Az otthon, asszony gépén (a portrés sorozat, illetve ugyanott készült korábbi sorozat). Illetve remélem még nem gyakta le őket :DDD .
    Amúgy meg kikérem a feltételezést is hogy ezt a szintet az S100fs ne ütné meg alacsony tömörítésen is :D.

    Megnyomkodtam G3at, a szinkron vakus marhaságot -hál'égnek- kijavították, már úgy működik int minden normális fényképezőn. A fogása... khm, olyan mint amilyennek tűnik. A tárcsa nagyon be van süllyesztve, szokást igényel. A pár perc alatt nem lett meg az ex zoom funkció, ez lehet kikerült belőle? (crop azoknak akik nem a gépen akarják ezt elvégezni utólag) A qmenu még egy fél fokkal körülményesebb számomra mint a G2nél, bár normális vakukezelés mellett szerencsére elég ritkán kell beletúrni. (A nikon megoldása nekem szimpibb.)
    Ha az enyém lenne, jól bezsíroznám az obit, ez is úgy jár mint a másik 14-42 - tudom, valamit valamiért, olcsóbb mint a 14-45, és még az is elég műanyagos a hulladék af-es dslr vagy bridge obikhoz képest ;)

    A tulaj boldog, ez a lényeg, jó kis gép ez.

    szerk: Elindult lassú útjára a 50 1.8G-m, november elejére ideér(amazon), elvileg egy ezressel az itthoni nettó ár fölött :C

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák