- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
LALA_kiraly #1 üzenetére
Nem is olyan nehéz megtalálni.
[link]
-
sw4r3z
tag
válasz
LALA_kiraly #1 üzenetére
Zalman ZM-NB47K
Passzív, zajtalan North Bridge chipset hűtő
Kb. 1100-1200 ft
Én Zalman ZM-NB32J hűtőt használok az NForce 4 SLI chipsetemre, nagyon jól üzemel, ugyanolyan, mint a 47-es, csak ez 32mm magas, a 47es meg 47mm. Eredetileg én is 47-est akartam, csak aztán kiderült, hogy pl egy passzív vgahűtő mellett nem fért volna be. Ventillátor nincs rajta, így hangja sincsen (a gyári venti 10k rmp-en forgott, aztán eltört a csapágya kb. 1,5 hónap után
. Ja és kellően hidegen tartja a chipsetet még ultra-gépigényes játékoknál is, szóval kiváló választás
-
bozont
veterán
válasz
LALA_kiraly #3 üzenetére
Hát azér ez nem olyan kicsi ám,nézted a képeket róla,hogy mutat egy alaplapon?
-
bozont
veterán
válasz
LALA_kiraly #1 üzenetére
Nem tudom mennyit akarsz rászánni de nekem most ez nagyon szimpi: [link]
Azóta már van egy hely ahol tudnak hozni,ha esetleg érdekel azt is elmondom.az ára átszámítva kb 5000Ft környékére esik. -
LALA_kiraly
őstag
Én hiába keresgéltem, de nem találtam ilyen topicot. A kérdésem egyszerű: márkától függetlenül, vmi olcsó, de jó hűtőt szeretnék rakni nf4 chipsetemre. A gyári nagyon pörög (6-7000) és már kezd búgni is. Várom az ajánlatokat
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest