Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
válasz
nyunyu #56414 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nekem nagyon tetszik ha élesen kattognak a kapcsolók. Sokáig nem is tudtam, hogy léteznek egész halk swichek is. Ha mechanikus akkor kattogjon, úgy van varázsa
Ha tényleg halk billt szeretnék, akkor van egy rakás membrános lehetőség. De én kattogósat akartam. Nagyon zsír!
Viszont annyit tényleg nem használom, hogy sokkal több pénzt bele öljek egy drágább modellbe. Ez tényleg egy amolyan "kapcsoló teszt platform"
-
zovifapp111
senior tag
Szia!
Nem tudom, hogy segítség-e ez a pár kép. Ez egy redragon manyu k579rgb. Valószínűleg az összes redragon mecha billentyűbe ugyanezeket a kapcsolókat és kupakokat használják. Teljesen jól látható és megvilágított minden karakter. 5 lépcsős fényerő állítás van a klavin + kikapcsolható, ha nincs rá szükség. Egyébként az enter és szóköz billentyű alatt kicseréltem a kapcsolókat a 2 db pluszban kapott kék kapcsolóra, (tetszik a hangja) ezért van a fotón a dobozban 4 db barna. Kapsz hozzá még pulszban kapcsoló és kupak kiszedőt is. Sokmindent lehet a billentyűröl is állítani, de letölthető hozzá szoftver is. Pl. makrókat, színárnyalatokat stb.tudsz állítgatni vele. Igazából nem tudok semmi negatívumot mondani rá egyenlőre. Ja....de, tök jó!
-
zovifapp111
senior tag
válasz
robesz26 #56313 üzenetére
Szia. Az 579 teljesen rendben van. Egy, pár napja használok egy ilyet, eddig nekem nagyon bejön. Igazi made in china, de ár/érték arányban szerintem nem rossz választás. Kapsz hozzá pluszban egy pár piros, fekete, barna, kék kapcsolót, úgyhogy ha érdekel a dolog ki is tudod próbálni a különbséget közöttük.
-
zovifapp111
senior tag
-
zovifapp111
senior tag
válasz
arcitec #56097 üzenetére
[link] Nem én találtam ki, csak segíteni próbáltam. Nem volt még szerencsém ilyen klavihoz, úgyhogy nem tudom, hogy a tesztelőknél volt-e részrehajlás, tapasztalat, hozzáértés, félrevezetésre való késztetés, stb... Én csak a teszt szövegét próbáltam értelmezni. Részemről sincs gond. Peace
-
zovifapp111
senior tag
válasz
nyunyu #55963 üzenetére
Vettem
Hozzáteszem, nem dolgozni( folyamatos gépelésre) kellene. Maga a gépelés nem is igazán lenne kihasználva rajta. Játék, egy- két levél, meg ilyen himi-humi dolgok, szóval nem hard-core felhasználasra lenne, de nem is szeretném kidobni 2 év múlva...
Ja, jókat kérdezel
.....ez ilyen multimédiásnak van mondva.
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok.
Erről a billről mi a véleményetek? [link]
Hozzáteszem, hogy mecha, rgb, multimédiás billt keresek. +Potis hangerőÉn ezt az egyet találtam ami megfelelne, de ha azt mondjátok, hogy felejtős, akkor inkább nem dobok ki rá 20 ropit.
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
Egyéni vélemény a Gigabyte K7-ről és a Gigabyte M9-ről
K7: Teljesen laptop billentyű érzetét kelti,halk,bár a nagyobb gombok(enter,space stb. hangosabbak)
A világítás valóban zavaró ha egy kicsit oldalról nézzük a gombsort,mert látszik az alulról világítás.Én visszavettem a fényerőt közepesre és igy szerintem teljesen használható !
3 szín közül a kék-zöld elegye tényleg szemet gyönyörködtető!!!
Nekem nem jelentkeztek beragadó gombok,viszont a hangerő tekerője tényleg ferde
Egyébként kidolgozása nem rossz,hozzáteszem ennyi pénzért!!!
Hozta az elvárásomat!M9: Az egérben viszont csalódtam!Túl nagy.Az oldalsó-első gombot nem érem el csak ha rátámaszkodok csuklóból az egér hátára!Kicsit recseg ropog itt-ott,nem világitanak egyforma fényerőn a dpi jelző ledek.
Viszont határozott,de nem zavaró kattanása,keménysége van a gomboknak.Egy darab elemel alig nehezebb mint egy vezetékes!!!Aki szereti a nehéz egeret belerakhatja a másik elemet is.Számomra a 2000 dpi-s beállítás használhatatlan (pontatlan,ugyanis túl gyors és remegős)1600-ig OK.Miután átveszi a kéz melegét, a görgője kissé érdesen forog, ugyanakkor határozott.Fogása,színe,formája hibátlan.
Így utólag sokallom az árát!(nálam max 5-6 k,amit ér!) -
zovifapp111
senior tag
válasz
Sobriety #16213 üzenetére
Bocsi,de szerintem igenis van jó kombó!Minden ,mint a minőség is csak pénz kérdése!A mostani egerek,billentyűk vagy akár kombók túl vannak árazva(legalábbis nálunk)úgyhogy a megfizethető termékek max. átlagfelhasználóknak készülnek.Ha többet szeretnél ,szélesre kell nyitnod a pénztárcádat!Gondoltam lépek egyet (logi s510) 7-8 éves és 15k volt anno ,rengeteg játékban helytált,mai napig hibátlanul működik,csak meguntam szegényt!Legyen megfizethető,de minőségi (ozone xenon egér) kibontom.....nagyon ott van,nyomkodom a dpi váltó gombot és nem csinál semmit csak kéken pulzál,visszavittem,cserélni nem tudták,árát visszaadták!hát ennyit a megfizethető minőségről!!!Vettem egy giga párost (merhogy megfizethető:-) )A bill. kellemes csalódás (K7) az egér (m9) meg,hogy elérd az első gombokat oldalt, rá kell támaszkodni az egér hátára csuklóból,pedig teljesen átlagos kézméretem van!Vajon tesztelték kinában kisebb kézzel:-)Szóvak én azt mondom az s 510-esem még mindig ott van(méret,pontosság (egér 800 dpi!),üzemidő(4 -6 hónap,elemtől függő) élettartam!)ja, és kombó!
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést,hátha?
Tudnátok ajánlani valami jó billentyű-egér párost 25e-ig bezárólag!?Persze lehet különböző márka!A logitech-ek eddig beváltak,de mostanság nem találok olyat ami tetszene(formavilága nagyon furcsa mostanság!)Valami strapabíró páros kellene!
(játékok előnyben!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest