-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz LógaGéza #14635 üzenetére
[link]
bruhaha ez nagyon jóigen, néztem ezt az O-Ring kft-t, meg talán hogy 5x1.5-es gyűrűk kellenek. Remélem ez alapján tudni fogják, hogy mit akarok
Viszont az 100% hogy nem fogom kiforrasztani a kapcsolókat Azt hittem hogy az is simán cserélhető (talán valami YouTube videót láttam ahol cserélgették, de valószínűleg az kifejezetten erre kialakított billentyűzet volt).
Capeket lehet idehaza kapni? Elöntött a LEGO feeling, de gondolom látszik rajtam
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz bencze #12067 üzenetére
jó régi post, de ehhez írom a kérdést: ezen az imsto-n kívül máshonnan is lehet rendelni? pl itthonról ami meg nekem jelenleg egyáltalán nem tiszta, hogy a mechanikus jellegből adódóan a billentyűket (cap) le tudom venni a kapcsolóról némi erővel, illetve a kapcsolókat is ki lehet venni a billentyűzetből és kicserélni másmilyenre? Tesoro Durandal-om van. Bocs a sok kérdésért, de sajnos limitált az időm utánolvasásra
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #14628 üzenetére
mégis hogyan lehet ezt gumizni, hogy életben maradhassak?
(#14630) 7: igen, a Blue-nak ez az aktivációs kattanása tetszik nagyon. Amikor viszont becsapódik a key a talajba, az nagyon hangos...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
na, megjött a Tesoro Durandal Ultimate Blue... baaa@szki, ez úristen milyen hangos már? asszony nem a hálóból fog kivágni, hanem a lakásból
-
killerjohn
addikt
nem para, mert red-et már rendelésre se látok sehol mindenhol black van meg blue...
egy black-et találtam, ami van raktáron is, de állítólag azt meg nehéz nyomni... k*rv@ jó, olyan okos vagyok, azt se tudom mi van mondjuk a G510-nél szerintem rosszabb semmi se lehet... a legutolsó trágya EEE PC keyboardon is jobb gépelni mint ezen...
szerk: megnéztem ezt a tesztet, és most már tudom hogy ki kell költöznöm a hálószobából ha éjszaka dolgozni akarok, mert a feleségem elvágja a torkomat
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
ez alapján nekem az MX brown lenne a menő (a blue kattanása nem hiányzik az életemből), de szokás szerint ez ég világon sehol se kapni ilyen kapcsolós billentyűzetet
-
killerjohn
addikt
Hali urak! Programozásra (90%), doksi írásra (9%) és játékra (1%) kellene valami fasza billentyűzet. Most G510-em van, de elegem van belőle hogy a leütések harmada félreütés. Lassan már többet törlök vissza, mint írok. Ja igen, vakon gépelek 20 éve, szóval nem a szellemi kapacitásommal van a gond... Idióta billentyű forma, rossz elhelyezés (habár nem tudnám megmondani, hogy miért, de nem szeretem), a macro gombok teljesen feleslegesek (kell a francnak gamer fícsőr), nyekereg a billentyű leütéskor (gondolom rossz kivitel mert majd' 2 év után azért talán nem kellene neki), stb. Utálom. Valami mechanikusban gondolkodok, mert lassan már mindenhonnan az folyik, hogy jeah a mechanikus a király, de nem tudom hogy van-e olyanból csendes vagy "egész csendes" kivitel, ugyanis a hálószobában van az éjszakadolgozós gépem... Túl sokat nem szeretnék rá költeni (gazdasági válság meg a többi), de mivel munkaeszköz, ezért mondjuk hogy legyen az árplafon 30e Ft. Előre is köszönöm a tippeket!
szerk: Ja és ha ékezetes, az nem hátrány, mert néhanapján ideül a fiam az ölembe és mutogatom neki rajta a betűket...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- 25.01.30 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest