-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz Scooby #30735 üzenetére
Hát igen ez a gond a kombókkal, hogy a két cucc közül valamelyik gyengébb, általában az egér. Pedig most én is kombót néztem ki - CM Masterkeys Storm Lite - ott is a billentyűzet a sikerültebb, az egér tök átlagos. De nekem az jó lenne tartaléknak, mert a jelenlegi egerem nekem megfelel. Bár az is lehet, hogy mégis megrázom magam és beruházok egy mecha billre, így olvasva a hsz-eket meg hallva a tapasztalatokat egyet kell értenem azzal, hogy +10k-t nem érdemes gumis billért kiadni. Én 20k-t szabtam meg plafonnak, de lehet, hogy muszáj lesz áttörnöm. A Cougar 200K ebben a 9-10k körüli árfekvésben (lenne) az ideális, ollós, magyar, háttérvilágítás, de hát nekem is gond volt vele (kopó kupakok, kipotyogó Space) és visszakértem a pénzt. Pedig nyáron nagyon örültem a Cougarnak, hogy van egy jó, megfizethető billentyűzetem. Szóval megy tovább a tanakodás....
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Domonkos
Ármester
válasz Scooby #30714 üzenetére
Bill + eger kombokat nem igazan szoktunk ajanlgatni, mert a parosnak legalabb az egyik tagja pocsek szokott lenni.
Ha egy kicsit szukitened a lehetosegeket - foleg az osszefoglalo alapjan, akkor egesz korrekt billencset fogunk tudni ajanlani - egeret meg majd a tarstopikban kerhetszGender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari
- Wooting fehér keycap set - Német - PBT Double Shot
- Keycap / kupak szettek
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard