Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mephike #98059 üzenetére
"A kérdés, hogy a hang milyen, ami kijön a billentyűzetből. Ez az, ami fontos és ami számít (főleg az itt kommentelőknek, mert egy gamernek lehet ez sokad rangú"
Szerintem ezt rossz fórumba írod. Itt a milyen bill-t vegyek a kérdés és ha valakinek a halk kell azt pont nem érdekli mennyire thock hangja van.
Halkítás sem olyan túl drága mulatság szvsz.
Kb 12k huf a keychron csendes kapcsoló és ha fokozni akarja még lehet venni kb 1500 forintból 120 db o-gyűrűt.
A gyári abs kupakokkal is már jelentősen halkul.Aztán ha nagyon fejleszteni akar vehet pbt kupakot, de az alap halkításhoz nem szükséges.
... és ezt értem a merev rögzítésű pcb-s bill-ekre is. Nekem is ilyen van és halk.szvsz
Természetesen ha egy 4-15k huf-os bill-hez képest vesszük a halk mechát, akkor drága.
-
dbius
veterán
válasz
Mephike #98059 üzenetére
Uraim,
Köszönöm, hogy ennyien próbáltok meggyőzni és vice versa, de ez felesleges, mert szubjektív dolgokról megy a társalgás.
Én arra próbáltam rávilágítani, hogy ÁTLAGfelhasználóknak milyen igényeik/elvárásaik lennének. Ha erre a gyártók is rájönnének végre, akkor abból mindenki csak profitálhatna.
Peace
-
Ispy
veterán
válasz
Mephike #98059 üzenetére
Pontosan. Kiegészítenén azzal, hogy a membrános billnek sem feladata a halkság és nem is volt soha. A hallkság egy perem igény, nem default. Engem spec nem zavar a hang mennyisége, ami fontos az a hangprofil. Szóval felróni egy billnek, hogy nem halk elég téves dolog.
Persze megértem, ha valakinek ez így nem felel meg, de manapság legalább esélye van ezen változtatni, mert 5 éve mindenki csak széttárta volna a karját, hogy hát ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest