- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok,
kicsit off téma de itt jobban pörög a topik és hátha valakinek még hasznos lehet. Ha válaszoltok azt előre is köszönöm!
Autóvásárlás előtt 3-4 millió forint között. Kiszámoltam egy konkrét kinézett autóra a biztosítást. 3,5 millió az autó és évi 112 ezer forint a casco rá. Ti kötnétek rá cascot? Esetleg akinek hasonló értékű az autója és van cascoja, nektek megéri?[ Szerkesztve ]
-
krisz4b70
aktív tag
Üdv! Ajánlanátok egy autót 1,2 millióig?
Egy ilyen családi mindenes kéne. Nagyrészt városi, külvárosi használat lenne, de azért bírja évi pár alkalommal az utazást.Opel Zafira, Skoda Octavia, Seat Leon, Mazda 3. Ezeket nézegettük, 1.6 benzines motorral.
Mindegyiknek van valami hátránya úgyhogy nem tudom melyik lenne a legjobb.
Opel, Skoda sokat eszik, Opel talán túl nagy is lenne városba. Talán méretileg a Skoda lenne a legjobb.
Seatba már kompromisszumosabb a hely, talán kicsit kevesebbet eszik, bár olvastam, hogy ez is elkéri a 9 litert.
Fogyasztásnál mindenhol mást olvasok úgyhogy nem tudom már kinek higyjek.Mazda meg kicsi csomagtér, meg drágább alkatrészek, viszont japán, elvileg megbízható.
Esetleg más jelöltek? Pl. Opel astra h, vagy vectra c? Ezek mennyire megbízhatóak?
Lényeg az olcsó fenntartás, megbízhatóság. Szülők sokáig nem vezettek én is friss jogsis vagyok, úgyhogy nem kell egy erőgép, 1.6 motornál szerintem nem kell több.
Köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...