- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- UHD filmek lejátszása
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Veron #224544 üzenetére
Attol fugg, mekkora pityputy miatt fujtak. Ha eltunt a szelvedoig az auto, az baj, ha csak csavaros elemeket javitottak es a vaz vonalban maradt, akkor nem.
Amugy B autonak nem lenne jo valami kicsi elektromos? Gondolom ennel kevesbe szempont, hogy messzire tudjon menni es mivel felmerult a phev, ezert gyanitom a toltes is megoldott.
-
den89
tag
válasz Veron #224544 üzenetére
Ezek a nők... persze a mosást, takarítást, gumicserét, éves szervízt, műszakit intézd te a 2 db autóra. Ő meg csak beül és megy. Ismerős érzés.
Egy 8-9 éves autónál szerintem már lényegtelen, hogy volt-e fújva. Nyilván kérdés tényleg, hogy mekkora mértékben sérült, ha sérült.
Mi 3 éve vettünk egy kifutó szériás, akkor is már jó árban lévő Cliót. Annyival megkönnyítettem az életem, hogy 4 évszakos gumit raktam rá. Csakhogy a családi autó meg lassan 17 éves, amivel amúgy nincs gond, azon kívül, hogy 1-1,5 év alatt ráment fél misi. Mondom asszonynak adjuk el mindkettőt, és helyette legyen 1 db, és kb rá sem kell fizetni, vagy max 1-2 milliót. Ááá, neki kell az évi 3-4 ezer km-re az autó (1,5 év múlva, amikor visszamegy dolgozni, akkor meg valószínű még ennyit sem fogjuk használni). Jó mondom akkor a 17 éves helyett veszünk egy 3-4 éveset, max 6,5-7 misiig. Ááá újat vegyünk. Ok... Na ezért nem veszünk az öregebb autó helyett 1 éve másikat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest