- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz
AssAssynn #211220 üzenetére
Még mindig ez a dilemmám (előzmény a hsz. amire válaszolok). Tényleg elnézést, ha valakit már untatok vele...
Most elém kerültek a Priusok. Korábban már beszéltünk róla, de most valamiért, nem tudom miért, de vonz. Úgyhogy ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Beszéljetek vagy le, vagy rá.
1. Első kérdés, hogy az általam generált felhasználásra (lásd korábbi hsz.-em, sok extra-rövidtávval) jó-e a HSD egyáltalán? Ehhez még az jön hozzá, hogy pont egy dombon lakok, és felfelé egy elég meredek emelkedőn kell feljönni, nem tudom az egyébként gyengének mondott Prius mennyire szeretné ezt, főleg hidegen.
2. Első generációról mi a vélemény, szabad még vele foglalkozni? Ugye ez a legolcsóbb. Van a hahun egy keveset futott magyar példány, amiben elvben cseréltek akksi-elemeket.
3. Harmadik generációból van több, nyíltan felvállalt extaxi, amikbe 500e km van, de cserébe jóval olcsóbbak, még a "fiatal" 10 éves kocsik is. Itt is van olyan, aki úgy hirdeti, hogy akksi elemek cserélve lettek. Ilyen extaxival szabad egyáltalán foglalkozni, vagy alapból felejtős?
4. Második generációból, ami meg lekövethető előéletű, és jobban néz ki, az meg olyan áron van, mint a legolcsóbb hármasok, szóval inkább 3m környékén. Viszont nekem nem fűlik a fogam hozzá, hogy egy 15(+) éves autóért ennyit kiadjak.
5. Ez tehát önmagában egy külön kérdés, hogy inkább egy P2, ami elvben jobb állapotú, kevesebbet futott, cserébe öreg, vagy inkább egy P3, ami sokat futott, de fiatal?Most itt nem is a pénz lenne a döntő, hanem, hogy mi az ésszerű, vagy a logikus.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Számold ki, mennyi pénzt eszik egy olcsó autó ha nem mész vele egy métert sem. Szerintem 1 kocsi jobban megéri, de abba menjen gázszett mindenképp. Kompakt kombi, pl egy Octavia mk1, mostani igényekre, ráérsz nagyobbat venni később
ki kellene próbálni, ha TDI nem merül le adott használattal, akkor azt is be merném vállalni.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Vagy megtartanám a Corsát és mellé vennék egy dízelt a hosszabb utakra, vagy egy 1.4-es szíjas vezérlésű benzines bódéra váltanék. Az sem eszik 6-7 többet 6-7 liternél 100-on, kombi Oktávba minden is befér és 13-14 éves korig 3 férfi kölyök megfér hátul.. amúgy 4 felnőttnek nagyon kényelmes, kifejezetten szeretem a kombit igaz ez 1.6 cr. 10-12 liter/100-as fogyasztású autót nem vennék semmiképp sem, saját magamból kiindulva 6-6.5 liter felett semmit sem vennék nekem az egy határ anyagilag. Nem azért mert nem használnám szívesen, jelen árak mellett az egy határ számomra és a jövő bizonytalan.. 1.6 cr télen 5 alatt eszik nyáron meg 4 környékén ami tárcabarát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest