Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutis

őstag

válasz kisza25 #184911 üzenetére

Igazából elég jó áron jutnék hozzá egy Tipo Hatchbackhez, Tech Lounge felszereltséggel.
    Ami nem tetszik benne az a motor, 1.4 95 LE
    Most egy Astra H-val járok, 105 LE.
    A mostani autó sem egy erőgép, 105 LE - 150 Nm, de nekem elég. Városban most 7.6literrel járok, nem vezetek agresszíven. Persze simán 8 liter felé tudom vinni pár gyorsulgatással, de próbálok gazdaságosan vezetni.
    A budapest dugó esetemben annyiban élhetőbb, hogy reggel korán, még dugó előtt indulok munkába, és este olyan 7 körül indulok haza, ekkor már gyérebb a forgalom. Ezért van most is a 7.6-os fogyasztás egy régi szívóbenzintől.
    Motorerő:
    Tipo ugye 95 LE - 127 Nm
    Vezettem nemrég egy 1.4 Ceedet, 100 LE 136 Nm - hát már megéreztem a hiányt az Astra után, persze csak 1-2 km tesztvezetés volt.
    Tipoban tetszik a külseje, ráadásul kedvenc színemben lenne. Beltér vegyes számomra, bár még csak képen és videón láttam a belsejét, de a műanyagok mintha olcsóságot sejtetnének. Plusz informálódok hibákról, hát nem hibamentes azért a széria.
    Ceed az kiforrott belső térrel rendelkezik, minőséginek tűnt minden.
    Szóval most megy a matek fejben hogy mi legyen. Mivel a tipo külföldről jön, így nincs lehetőség előtte tesztvezetni, próbálgatni stb.. Igazából ha minden igaz már intézés alatt van, csak gondolkodok maradjon majd meg, vagy nem. Ami mellette szól a szép külső, kevés km, fiatalság. Ami ellene az a motor...

Új hozzászólás Aktív témák