-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A #118623-ban az mk2 van, a #118625-ben az mk1. Nekem az mk2 tetszik, ahhoz képest szerintem dizájnban nem ér fel az mk3-é. Az mk1 mai szemmel már tényleg kevéssé elfogadható, az mk2 viszont számomra nem csak hogy a mai napig megállja a helyét, de etalonnak számít megjelenés szempontjából. És nyilván nemcsak önmagában, hanem az egész autó belterével összhangban. Nyilván még mindig kompakt kategóriáról beszélünk. Külső dizájnban az mk3 mindent ver persze, sőt, gyanítom, hogy technikai szempontból is, de ehhez nem értek, és ide már nem elég a nekem ez tetszik érv.
A mostanáig meg relatív, mk3 azért már 2013 óta van...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Igen, pillanatnyilag. Illetve mostanáig. Lásd még: "Ha maradt volna ez az új Mazda 3-ban, mindezt a a Kodo-dizájnnal és a Skyactive motorokkal tetézve..."
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával