- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz neduddki #84051 üzenetére
Jön a fogad? Azért mert valakinek pesten nem jött be attól még nem biztos hogy nem megfelelő a minősége. Minden másra ott a bicikli és a buszbérlet.
roberto211: Valamelyik a két busafejű közül de így egyszerűbb volt leírni.
runner 125: Ki mondtá hogy fődet rá?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
runner 125
nagyúr
válasz roberto211 #84052 üzenetére
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz trassher #84053 üzenetére
HI!
mivel nem esmered a kozlkedes korumneyeit/mint irtad/ es mivel latom az akkukrol sem tucc sokat ezert javalom olvasgass kicsit a temaban hogy mi az mai legjobbna mevislei az akkut
udv
neduddki
mod: mi koze van enek ahhoz hogy nem esmered mi van ott, hog ynem kedveled naffalut?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
BlacKSouL
addikt
Énis énis!
A linkelt útvonal 3,9 km. Ha valaki nem megy padlógázon 1-ben végig, akkor az önindítózáskor kivett töltést kis eséllyel teszi vissza a generátor az akksiba az alatt a néhány perc alatt.
Jó felé tapogatok?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz trassher #84058 üzenetére
HI!
az ket kulon mondat szip dolog is kiragfad sozvegkonyzetol dogokat,
nezzuk az erdemi reszet: a: lemrules az gyakorlatilag mar szog akoporsapba a gons ott kezdodoik, hogy ennyi uton a genrator meg a sajat kepessegei hatarai gsem tugya feltoteni azaz aszulfatosodas mar joval nagyobb reszben megjenenik mint megjenetetne es ez igy nemcsak egy feketenek, de emg egy ezustnek is betenne a ka[put nemis sokkla hosszba ido alalt, raadsul mivel szbadegelalt aslzik ajoszag ezert a nyari meleg is igen igenybeveszi a dogoketudv
neduddki
mod:Setit Te ey zseni vagyol, es meg nemismelitted hogy alibakeretoktol elteroen mindefeil randa lampa is vagyon ami elroncsa a szagfuldas ormeit:- )
amugy nem cska az inditoast kel visszatoltened hanem mmindefele kocsimeglovasitasgatlo elktronuika altal kiszedett vackot is
FZs meslet hogy egy E60ast a 100Ah-s akkuvla ugy tudtak talpontartani a reptern tolott 2-3hetes allasokbn hogy akkura toltesre napcellat raktak az abalakba, nmert a riaszti a gps-mobil koveto annyoi aramot mvett fel hogy a fent nevezett idotartam alalt gajra tette az akkut[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
trassher
addikt
válasz neduddki #84060 üzenetére
Két külön mondat mégis összekapcsolódik, erről felesleges vitázni.
A leírtak alapján mégsem tudok olyan keveset az akkumulátorokról mint gondoltad. Mondjuk jó lenne azt is tudni milyen autóról beszélünk. Az én matchboxom indul 100 méter után is, majd újabb 100 méter után pedig ha valamiben akkor a suzukiban a villamos rendszer minden csak nem túlméretezett. Pl egy ignisben, járó motornál 2 villanyablak egyszerre már érezhetően sok.Redmi Note 7
-
neduddki
nagyúr
válasz trassher #84061 üzenetére
HI!
"Az én matchboxom indul 100 méter után is, majd újabb 100 méter után pedig ha valamiben akkor a suzukiban a villamos rendszer minden csak nem túlméretezett. Pl egy ignisben, járó motornál 2 villanyablak egyszerre már érezhetően sok." bocs de ebnben ertlemet nemtallaok pedig igyexem:- )))
udv
neduddki
mod: na a ennyire tucc az akukrol nmeslej vmit arrul az abrarol:
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
-
Revolit
senior tag
ÚRISTEN ezt a hozzászólást
"Én kiköttettem az elektronikát és a váltógombról kapcsolom a légzsákot ha ÉN úgy ítélem meg, hogy szükség van rá." by "ciel"
Aztak**va ilyen emberek vannak? És jogsijuk is van?
Tudtam, hogy érdemes visszanézni, mindig talál valami érdekességet itt az ember
-
raczger
őstag
Tegnapi mazdához kapcsolódóan:
Karambolos autót merjen venni az ember? Egy esetleges alváz csavarodást, gyengülést egy átvizsgáláskor, átnézéskor ki tudják szűrni? Ugye a légzsák nyílt, szóval nem kis koccról van szó valószínűleg.
A kérdés kicsit általánosabb, mert nem hiszem, hogy megveszem ezt az autót.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
neduddki
nagyúr
válasz raczger #84072 üzenetére
HI!
pozso is az vot, carina is az vot, sot azota az uj tutaj ele is kigyuttek es lebontottak az elejt, de bizotistasbol felepeult es azota is azzal kozlekdik es koszini hogy Neki adtuk el:- )
alvaz meg mar egy ideje nincs fenekvaz vanudv
neduddki
-
raczger
őstag
válasz hobizoli #84074 üzenetére
Tudom, de az nem annyira általános, viszont ennyire pici biztos nem volt kocc, mert a bal elején a külső elemeket biztosan cserélték, a fényszórót is.
(#84073) neduddki: pözsó? nem túl hiteles, nem hiszem el, hogy neked eddig nem csak hondád volt
Most mondtam vissza az ajánlatot, nem is annyira jó dolog az autókeresés, mint gondoltam...
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
nope00
tag
Egy vezetett szervizkönyves 95-99 között gyártott BMW estében soknak számít a 150ezer km mennyit bírnak ezek kb?
-
!Overdose!
őstag
válasz Dluinet #84085 üzenetére
1-2000 Euro-s alulmotorizált E36-osokról beszélünk. Kötve hiszem, hogy érne annyit az egész, hogy szervizkönyvet hamisítsanak. Azért is meg kell kenni valakit. Mindenesetre le kell kérdezni és kiderül.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
nagyúr
válasz nope00 #84084 üzenetére
azt szokták mondani, hogy 5 év feletti autónál csak az állapotot nézd, a kilométer óra állás csak mellékes, fontosabb megnézni a tulajt és a környezetét, amit látsz nagyjából azt várhatod az autótól is.
Hacsak nem egy zugnepper az eladó."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Családon belül megvásárolhatnék egy 2003-as Volkswagen Polo 1.4 Comfortline Ice típusú, 3 ajtós fekete kiskocsit!
Az autóban 178.000 km van, ezalatt minden kötelező szervizen túlesett.
Szalonból vásárolták annak idején, nem volt más tulajdonosa.
Alku nélkül 750k-t kérnek érte.Az autó tetszik és a rossz kritikák ellenére nagyon húzok felé, mivel ismerem az előéletét és patika állapotban van.
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, kérlek segítsetek, hogy az autó megéri-e a fent leírt árát, illetve van-e valami tanácsotok, mit érdemes ezen a típuson ellenőrizni vásárlás előtt.
A kérdéseim nem bizalmatlanságból fakadnak, csupán sem az eladó, sem én nem igazán értünk az autókhoz.
Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
!Overdose!
őstag
válasz kovacsroli #84090 üzenetére
Én nem haboznék. Az ilyen ismert előélet nagyon komoly előny, de ettől eltekintve is korrekt az ár. Ha egyikőtök sem ért hozzá, akkor esetleg vigyétek el egy mindkettőtöktől független helyre átvizsgáltatni.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Kornel
veterán
eszerint nagyjából középáron van, ha tényleg patika, és hajlandó vagy megfizetni a név miatti felárat, akkor hajrá.
-
DeFranco
nagyúr
Ha tényleg rendben- és karban volt tartva (kopó dolgok cserélve, meghallva és megjavíttatva a hiba, stb.) és a törődés nem csak annyit tett ki, hogy előírásszerűen kétévente olajat cseréltek rajta akkor gondolkodás nélkül instant buy, ha maga az autó megfelel. Mindenkinek mást jelent a megfelelő karbantartás, van akinek annyi, hogy megy vele amíg jár a motor, és egyebekben pedig felhangosítja a rádiót. Erre az egyre érdemes figyelni, de az ismert előélet önmagában legalább +15%
-
kovacsroli
senior tag
válasz Kornel #84092 üzenetére
Sziasztok,
köszi az eddigi válaszokat. Természetesen az átvizsgálás nem marad el
kornelka, nem gondolom, hogy sokkal többet fizetnék érte, mint egy
hasonlóan felszerelt ibizáért vagy fábiáért. Persze az 1.4 benzinesekre gondolok.DeFranco, egyetértek, nem tudom megmondani, hogy a tulajdonosnál ez mit jelent, alapvetően nagyon igényesnek tartom, hölgy.
Sokban nehezíti a dolgomat, hogy első autó lesz (ha lesz).
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Kornel
veterán
válasz kovacsroli #84096 üzenetére
csak a konszern autók felárára gondoltam, vw, seat, skoda.
hasonló korú egyéb autók vannak olcsóbban is, csak ennyit akartam jelezni. -
tomiii.
aktív tag
válasz raczger #84075 üzenetére
nekem is volt, hogy bal elso sarvedot, fenyszorot es lokharitot is kellett volna cserélni, pedig csak a bükkben a szinte álló autó elkezdett csúszni a szalagkorlát felé, simán oda álltam voltam elé megállítani, még is kerülhetett volna egy nagyobb összegbe ez a lassított felvétel.
bár már visszamondtad, így lényegtelen
-
-v-
addikt
válasz kovacsroli #84096 üzenetére
hölgy
Ajjajajj
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.