- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
ez kb olyan volt, mint amikor a nukuiku bringas megaszondja, hogy hátdehátdehátde nem erti mi a f@sznak neki lampa, amikor o lat igy is
kodben a kodlampat hasznalo autok sokkal messzebbrol latsznak a szembe jovonek meg a mogotte haladonak, azaz noveli a kozelkedes biztonsagat
tehat igazabol nem is csak neked jo ha van, hanem pl egy mellekutrol nem fordul eled a kalapos skodas pistabacsi meg a jol vezeto verpistike sem, mert kodlampaval akkoris latja, hogy gyüssz, ha csak 20-30m a latotavkulonben megis mibol derulne ki nekik, hogy csak siman most a kodot nezik, vagy abban jon is vmi?
mondjuk ugyis lehetne, mint a vonatnal, ha elmegy elotted egy szerelveny, akkor utana par percig azon a vaganyon tuti nem jon masik
ez OK, csak mi van ha a vasuti keresztezodesben van 3-4 vagany is?a kodlampa azert van alul (legtobbszor), mert kozvetlenul a uttest felett sokkal kisebb a kod, igy onnan messzebbrol is latszik a fenye
több drón kell ;P
-
Mágus2
Közösségépítő
-
neduddki
nagyúr
válasz Mágus2 #69705 üzenetére
G!
ez felink alposban is eloferdult, hogy a pozsoval hejjzetjezovel emntem haza, gyorsan at is nyergeltem a teli olszizonokre...
udv
neduddki
mod: exKiksig: nem vakit, ehh gyerek...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szőröscica #69708 üzenetére
Ott a pont.
-
Ck.
addikt
válasz szőröscica #69708 üzenetére
Pontosan.
Olyankor helyzetjelző + ködlámpa a legjobb kombó. -
-
Melack
veterán
Azt el is felejtettem írni, hogy kezdem megkedvelni az eldugott szervizeket. Tök normálisak a szakik, és még van egy pár látnivaló is (Ford bontó volt a szomszédban). A csoka nagy honda b*zi, baromi sok alkatrésze van még eladó, a fél raktár tele van vele. Kész élmény volt :-)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
nagyúr
-
parandroid
félisten
"A totalcar rohadtul elfogult az új mazdákkal kapcsolatban."
Nagyjából az egész autós szaksajtó nagyon elfogult az új mazdákkal kapcsolatban. És nemcsak a magyarok, a németek is teljesen odavannak érte. Nem viccből mondtam, hogy több új mazdát látni az utakon, mint bármilyen másik japánt, a régi avensisek, versok lassan kikopnak, hondából alapból csak suv van, a suzukit csak a perverzebb fajta ismeri (van egy olyan érzésem, hogy azok magyar bevándorók németre honosított autókkal). Amiből még sokat látni, az a yaris és az aygo, mondjuk ezt meg tudom érteni, amíg a németeknél a kisautó a bucira hízlalt corsát, vagy fiestát, és a fél számmal összenyomott golfként gyártott pólót jelenti, addig kell valami pótlék helyettük. Ami még meglepő, hogy a franciák és az olaszok mennyire alulreprezentáltak. Pözsó- vagy fiatemblémát gyakorlatilag csak kisáruszállítón látni, a citroent megmenti az egyterűje, meg a nagyobb kombik - meg van néhány kifacsart ízlésű vannabíbojrészer, akiknek nagyon bejönnek a ds citroenek, de ez is ritka szerencsére.
Visszatérve a mazdára, én is nézegettem a hármast is, meg a hatost is, előbbi kicsi, de amúgy sem voltam tőle elájulva, a hatos meg megint valahogy minden részletében fura nekem. A legjobban az ötös tetszik, de egyrészt kicsit tartok az egyterűektől, másrészt valahogy nem az igazi a motorválaszték a német gyártókhoz képest. Persze nem ártana majd bejelentkezni egy tesztvezetésre, ha aktuális lesz, mindenképpen meg is fogom tenni, aztán akkor lehet, hogy utána csak hatost akarok majd. Szerk.: csak hogy a beszédhibás foltosmacska is elégedett legyen velem.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DeFranco
nagyúr
válasz parandroid #69718 üzenetére
Luxembourgban, ami azért nagyon erősen francia felségterület, nem is hajlandóak nagyon francián kívül máshogy kommunikálni, piszkosul nagy fölényben vannak a német autók. BMW az toronymagasan vezet, VW-ek szép számmal, francia autót max. francia rendszámmal látni, amúgy elvétve.
(és amin csodálkoztam, hogy 1-es fóka is van nem egy nem kettő, pedig ott nem ez a színvonal)
-
parandroid
félisten
válasz DeFranco #69719 üzenetére
Régi autók nagyon mennek a németeknél is, régi astrák, corsák milliószám, régi focusok, ezeréves passatok, rengeteg sharan, galaxy. Egyrészt van egy réteg, akit nem érdekel az autó, és ha bevált, szereti, akkor 20 évig megtartja, másrészt pedig a frissen idekerülő kispénzű bevándorlók (amiből mindig van rengeteg) között nagyon népszerűek a megbízható, olcsón fenntartható, és fillérekbe kerülő régi modellek. Persze itt is megvan az 'eldobható' s mercis, vagy régebbi, de legalább csúnyára tuningolt bmw-s, sötétebb bőrű réteg. Nagy a mintavétel, na.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
neduddki
nagyúr
H!
mar csak annyi keel odatenni. hpgy jugen nmetoto vesz ha belegebed mas akkor is /seat skoda nemetnek szamit/
udv
neduddki
mos: Napfénysüti: 9g4d feneke a legbalhesebb ehhh:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-v-
addikt
Elfogult? Guglizz rá mit jelent a szó Ők kipróbálták, letesztelték, és tetszik nekik, mint általában mindenkinek. Amúgy nem írják tökéletesnek, most is meg előzőleg is írtak "hibákról" is.
Amúgy engem ami többek között elrettent minden új autótól, az a pillekönnyű, visszajelzésmentes villanyszervós fos kormány, ami teljesen megöli a vezetés élményét. -
bandus
veterán
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Okostelefon alkalmazások autósoknak[link] - lehet válogatni.
#nincsbennetarcsi
-
TaaT
nagyúr
A Nissanból meg a Juke ami eléggé fogy itt Európában.
[rvilike]: Majd az eladások megmutatják hogy mennyire van igazuk.
Meg ez a cím "Dugjátok fel a turbótokat!"
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #69728 üzenetére
Fikaztak mar a kormanyt is, igaz azt nem ebben .. de a valtot igen, a loresszeru hatso ablakokat is ..
-
bandus
veterán
off, de sokszor olvastam, hogy sokan jártok itt síelni, és a szaktopik meg nem pörög.
ruházatot vennék, teljesen kezdő vagyok (na jó, életemben egyszer síeltem, mondjuk 6-7 évvel ezelőtt). merre érdemes nézelődnöm? kell-e nekem a drága columbia, vagy bármely más menőbb márka, vagy megteszi pl egy heavy tools kabát/nadrág is, mert azok pl eléggé tetszenek is, és árban is meg lehet úszni egy kabátot 40k-ból.
köszi
szerk:
e között a kettő között vacilálok most: [link], [link]
de ajánlhattok más márkát, boltot bármit. tényleg kezdő vagyok[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szőröscica
addikt
válasz bandus #69730 üzenetére
Szerintem ennyiért kapsz Columbiát is, legalábbis én tuti nem többért vettem annak idején.
De alapvetően azt tudom javasolni, hogy ne vidd túlzásba a költekezést, egyszerűbb ruházat is megteszi eleinte, mert esni-kelni fogsz. És felszerelést sem vennék újat: vagy vegyél használtat, vagy bérelj, mert abszolút nem biztos, hogy tetszeni fog ez a sport. Én sem rajongok érte, ha családdal vagy barátokkal megyünk, akkor elcsúszkálok, de magamtól sosem mennék, így nem is bánom, hogy egy használt Völkl lecet vettem és használt bakancsot, és a Decathlonban hozzá botot meg sisakot, mert különben kidobott pénznek érezném.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szőröscica #69731 üzenetére
Szerintem a Columbia aranytalanul draga. Igen, ennyiert kapsz Columbiat, csak nem ilyen szinvonalat. En pl. altalaban a Sherpa cuccoknal kotottem ki, de a lenyeg az vegulis a membran minosege, es egy csucs-membrannal szerelt masodik vonalas cucc az 40k, ugyanaz Columbiaban meg 80k.
Lecet _ne_ vegyel. Elkovettem azt a hibat, hogy vettem, amikor eloszor mentem, ezer szempontbol hulyeseg. Meg anyagilag se eri meg, de mashogy meg foleg nem. A legtobb helyen berelhetsz ugy, hogy mondjuk 1 hetes a berles, de akarmikor, akar naponta ketszer is cserelhetsz lecet, igy ki fogod tapasztalni, hogy neked mi jon be.
while (!sleep) sheep++;
-
Typhoon47
senior tag
Még mindig félsiker az FCV...
"Education is important but big biceps are importanter"
-
giigz
veterán
Nem muszaj a legdragabbat venni, en kezdo/halado vagyok, 30k-s kabatot vettem, es tokeletes, 2000 meter felett -20-ban sem fazok, persze az alaoltozes legalabb olyan fontos, valtasnyi alaoltozo 20k-bol megvan. A kabatnal fontos h jo polar belese legyen, de nyilvan 40k-ert tudjak hogy kell, es a vizallosaga legalabb 5000 mm legyen.
En igy kezdo/haladokent is vettem egy lecet, kezdoknek/haladoknak valo, 25k volt hasznaltan. Jol nez ki es nagyon szeretem is.
Bakancsot most veszek majd, karacsonyra meglepem magam, 30-50k-ert mar nagyon jot lehet kapni.
Nekem igy idaig 2 es ezutan meg kb. 3 evre biztos megvan a felszerelesem, franc sem akar berelgetni.
Ja igen, sibotot is most vettem, Leki markaju, 5-10k-ert van jo.
Ja es a nadrag, itt is lenyeg h kenyelmes legyen, meg vizallo, 20k-bol jot lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
köszi mindeninek a tanácsokat akkor szerintem megpróbálom ezt a ht kabátot. most első körben csak ruhákat gondoltam venni, amit annyira nem szívesen bérel az ember, ha egyáltalán (tehát kabát,nadrág, aláöltözet, kesztű, sapka, szemüveg). egyszerre többet nem is költenék rá, plusz ahogyan emvy is mondta, azt tényleg praktikusabb bérelni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Revolit
senior tag
Én 25-ért vettem Heavy tools síkabátot, nagyon jó, 10.000-ig vízálló, fetrengtem vele rendesen a hóban, sosem ázott át (na jó, egyszer, de azt hagyjuk, ott semmi se segített volna ). A nadrágom is Heavy Tools, azzal is meg vagyok elégedve, azt szezon utáni leárazásban vettem 12.000 körül.
De ha most kéne vennem, azért szétnéznék Decathlonba is. Akkor is nézelődtem, de közel sem volt ilyen választék. Most elég sok sícucc van, lécek is tök jó árban, és kötés is jár hozzájuk.
ami tényleg fontos, főleg ha kezdő vagy, hogy minimum 5.000 legyen a vízállósága. Van még arra is indikátor, hogy milyen meleg, erre a számra már nem emlékszem, nem vagyok fázós, nem annyira számított
Különben vettem aláöltözőt, azt is ajánlom mindenképp. Decathlonba van kék termékbe, asszem az egyik nekem olyan.
szerk.: ja, és HT kabátnak van hófogója deréknál, elvileg boardosoknak kell az, na én ehhez képest estem már síelés közben is úgy, hogy még a becsatolt hófogó ellenére is tele ment a gatyám is hóval Persze nem kék pályán...
szerk2.: Van yíelős topik PH!-n?!
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
csak hogy on is legyen egy kicsit...
ez a nagy japánautó fanság, meg a minőség összekötése a japán autókkal azért szerintem már nem állja meg a helyét, az újabb toyoták se olyan megbízhatóak már, mint régen, a nissan ugye elk**rvult már egy ideje a csigazabálókkal, stb. stb.
szerintem kb. teljesen mind1 most, hogy németet, vagy japánt vesz az ember újan, azaz mégse, mert én azt venném, amire több garit adnak, de hogy egyik jobb lenne, mint a másik[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Kornel
veterán
válasz Napfénysüti #69745 üzenetére
de akkor a juke-nak miért van akkora lámpája?
teljesen fölösleges, anélkül is látni -
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #69745 üzenetére
Azóta van rendes dízel motorjuk
-
mycso
veterán
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés