Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    válasz soldi3r #5020 üzenetére

    I=Q/t fizkaoran aludtal, mi?

    Feltolti az, csak tovabb tart. A konnektoros akkutoltonek is tok mind1 mekkora akku van rajta, mindet feltolti. De szerintem ritka az a generator, ami nem tud min 60A-t eloallitani, ugyhogy a kocsi aramellatasan feluli arammal siman feltotni az akkut. A feszszabalyzo 14.2-14.4-re szabalyoz, es addig tolti igy, amig nem lesz annyi a fesz a rendszerben. Es addig lesz ennyi, amig az akkut is teljesen fel nem tolti, azt amugy is csak akkor lehet tolteni, ha tobbel toltod, mint a nevleges feszultsege

    Ennyi erovel egy regebbi digit fenykepezobe se rakj soha nagyobb kapacitasu ceruza akkut, mint amit akkor vehettel bele, mert azzal is csak ugyanannyit lehet vakuzni. Es megsem.

    Nekem is van itthon egy AA elem meretu akku toltom, meg 20(!) eve vettem walkman-zni , egyik nap egyik paros volt benne masik nap a masik. Akkoiban meg 500mAh-s aku volt az aztaaaa, amikor vettem egy 650mAh-s mar vazzeg volt, amikor lett 1000mAh-s is, na hat az volt a kiralysag.

    Na ma mar 2500-sokat toljuk vele, meg mp3 lejatszoba AAA akkukat, es erdekes, de feltolti. Nem tudom mikorra, mert annyira proli, hogy nem jelzi ki, de este belrakom es reggelre kesz van azzal is. Es pl a motsani AA elem az 5x tudja azonos meretben, mit amikor suliba jarva regen hasznaltam a vókmen-ben.

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák