- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ha a gépemen elfut valamilyen szinten akkor jó,de félek nem fog.
Másik hogy mivel a rockstar látványosan tojik a játékosok fejére és élvezi hogy a hackerek miatt a játék jobban fogy,így nem hiszem hogy a hat onlne része bármivel is jobb lenne.
Az RDR2-t megvettem elővételben és megbántam,az online része sosem volt százas és alapból modderektől hemzsegett.Mivel még privát sessiont sem lehetett csinálni mint GTA-ban a játék volt hogy abból állt hogy menekültél sessionróls essionra modderek elől.
Jó eséllyel hamarabb lesz a hat online részéhez trainer minthogy elindulna.
Az meg hogy értelmetlen farmolás szerintem nézőpont kérdése.
Van akit ez a másik számára frusztráló farmolás kapcsol ki. -
rup1u5
nagyúr
Nem várok sokat multi tekintetében az V és RDR2 után.
Ha egy jó story mode-ot kapunk annak már örülnék. Lehetőleg átdolgozott játékmechanikával ahol nincsenek a semmiből végtelenségig spawnoló ellenfelek.
Elvárásaim a nullához konvergálnak. Az elmúlt évtized tapasztalatai alapján ez egy újabb hosszútávú fejőstehén/befektetés lesz R* részéről.
Szóval értelmetlen virtuális pénzfarmolás, shark cards, millió unalmas küldetés meg dlc egy kaptafára, oppressor mk6 és trainer huszárok mindenhol.
Az biztos hogy ezt nem fogom előrendelni! -
Segal
veterán
Muszáj beköszönnöm. Ha megjelenik találkozunk újra
-
szTotyy
őstag
A cikk írója egy zseni "újságíró" lehet. A címben és a cikkben írja, hogy ez az első, friss kép. Aztán később pedig azt, hogy valószínűleg a fél évvel ezelőtti botrányból származik a kép. Valóban onnan, és nem nehéz utánajárni ennek.
Jövő héten talán jön egy hihetetlenül friss és új screenshot a Tetrisből. -
Plata
félisten
Állítólag új kép.
[link] -
rup1u5
nagyúr
-
Plata
félisten
Hamarabb jön a GTA 6?
[link] -
rup1u5
nagyúr
Ha van humorérzékük Rockstaréknak akkor beleszövik ezt a story módba!
-
Remélem, nem engednek a zsarolásnak, nem fizetnek, és hogy így hamarosan kipróbálhatom ezt a bétát.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
2010-ben így nézet ki a GTA V
Illetve itt megtalálható elég sok infó arról, hogy milyen volt a megjelenés elött
De láttam olyan képeket is még, amin a 2008-as build volt, és igazából ott szinte mindent a GTA IV-ből emeletek át (egy nagyon vázlatos GTA V volt még).
-
negyven2
veterán
válasz
homerhamm #21 üzenetére
Mint kiderült sok esetben a játékaik megjelenése után, azért korábba is voltak már, de azok annyira minimálisak voltak, hogy igazából azok megjelenésekor fake-nek tartották őket. Most viszont úgy néz ki, hogy nem csak a Rockstar, de a játékipar egyik legnagyobb szivárgása lehet. Főleg ha igaza mond a "hacker".
Mert ha tényleg megvan mind a GTA V, mind a GTA VI forráskódja az egyrészt nagyon súlyos biztonsági veszélyt jelent a GTA Online-ra, de akár azt is jelentheti, hogy borul minden belsős és tényleg csak 2030-ra lesz GTA VI (hiszen rosszabb esetben újra kell írni az egészet).
-
negyven2
veterán
válasz
homerhamm #17 üzenetére
A leak valós és ennél még sokkal rosszabb a helyzet a Rockstar-nál (kvázi meghackelték őket). Ugyanis nem csak ezek a korai (2019-es build-ből) származó videók és képek kerültek ki, hanem az elvileg az ezt elkövető személy azt állítja, hogy talán hamarosan a GTA V és VI forráskódját, és a GTA VI teszt build-jét is közzéteszi.
Az meg hogy a GTA V-ös UI elemeket (pl térkép) van az nem jelent semmit. Konkrétan a GTA V teszt buildjében a GTA IV UI elemei voltak (pl. térkép), de az korai RDR2-es verziókban meg a GTA V-ös UI.
-
Plata
félisten
Ki szivárgott videókon a játék korai változata?
[link]
Nem gémszar.
Prohardver. -
melega
őstag
Hivatalosan készül a játék, más lapopkon is olvastam: [link]
Szerintem ha ebből 2025-26 re lesz valami leghamarabb akkor lehet már csak PS 6-ra illetve Xbox Series X-et követő konzolora jelenik meg.
Kíváncsi vagyok.
Sőt olvastam olyat is hogy epizódokra lesz osztva, nem biztos hoghy olyan sikeres lesz mint a Los Santos év játéka 2013, Vice City év játéka 2002, és San Andreas.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #13 üzenetére
Meg nem mondom hol olvastam,de azt olvastam hogy a GTA triológia nagy frissítést fog kapni.Azt hittem GTA V vagy 6 hír és azért kattintottam rá,de valami olyasmi volt hogy mind a három játékhoz nagy javítás és frissítés készül.Majd jön Negyven és megmondja a tutit.
-
Brenor
aktív tag
Kicsit beindítanám ezt a topicot. Mivel mostanában a Rockstar már nem abban a fényben tündököl, mint amiben volt a 2000-es években, gondoljunk csak arra, hogy mennyi bőrt lehúztak a GTA 5-ről és mennyire pocsék lett a felújított GTA trilógia, van esély arra, hogy a GTA 6 lesz a legjobb játékuk? Vajon a sok bőrlehúzás megtérül és esetleg lesz benne forradalmi újítás? Mit vártok el ettől a játéktól?
-
Plata
félisten
Tessék itt egy GTA 60 hír.
[link]
-
szTotyy
őstag
Na jól van, jöttem én is!
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #6 üzenetére
Ja, a Definitive Edition is egyszerre jött mindenre.
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
Nyitottam egy topikot a GTA 6/GTA VI nevű játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Maps
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Rendszergazda topic
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest