Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Melack

    veterán

    válasz DeFranco #44511 üzenetére

    Valóban olyan, mint a képeken. Plusz amit leírtam.

    Amit mondatok, megfogadtam. A finanszírozáson nem tudtam változtatni, azt most intézzük/járunk utána. De a büdzsébe belefér, és a hirtelen kiadásokra is van keret (legalább 3-ből 2-t el tudtam érni). Tudom, mást javasoltál.

    Szerelő van, párom keresztapja alapvetően szerelő, mostmár Skoda alkatrészekkel foglalkozik, de hozzá is mehetünk. A kereskedő (mert ő tényleg az) elmondta, hogy az Autóklub szervize onnan 2 utca, 5000 Ft-érttnézethetjük.

    Szervízkönyv megvan az első tulajdonosig, a másodikról ilyen téren nem tudok sokat. A kereskedő megnézte, rendberakatta (elmondása szerint), de persze amit kell (4 nyári felni, após intézi, elviekben 40.000-ből megússzuk), azt meg kell venni hozzá (ablaktörlő kar pl, láthatósági mellény, defektjavító szett, WD40 :D )

    (#44513) DeFranco: Békéscsabán vette az első tulaj, az ottani márkaszrervíz kezelte. Utána került fel Pestre. Ajtók síkban vannak, azt tegnap néztem. A lökös a húzás miatt épp jobb oldalon kicsit "insatbil", nem vészesen. Motorháztető ahogy néztem, normálisan áll (hazafelé másik Dacián megnéztem, ugyanígy állt - vagy mindkettő rosz, vagy ilyen a széria.... )

    [ Szerkesztve ]

    Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

Új hozzászólás Aktív témák