- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nagyjából tényleg ezt mondták, csak az irántad viselt tiszteletből nem akartam cifrázni. A lényege az volt, hogy a flexitag "sz*r" mert csak egy év garancia van rá, a tűzgyűrűre kettő, és le kell venni a leömlőt, mert minden egyes focusnál elreped a hegesztés a négy ág találkozásánál, rendesen rá kell hegeszteni, és ezt ember nem csinálja meg rendesen rajtuk kívül, mert flexivel szerelnek, és mert fent hegesztik az autón a csövet, és azt úgy lehetetlen rendesen megcsinálni, csak taknyol mindegyik, neki a neve a garancia, és ad két évet. De csak most akciósan 28k, lehet hétfőn már több lesz. Időpontot most tud adni hétfőre, de lehet hétfőn már csak csütörtökre, vagy ha később viszem, akkor csak egy hét múlvára. Mert annyian járnak hozzájuk.
Nem tettem hozzá nem vettem el, nincs benne túlzás, nem szó szerinti idézet, de így folyt a beszélgetés. Ez nekem ebben a formában sajnos nem szimpatikus, lehet nekik van igazuk, és ez a helyes technológia, de rossz érzésem van irányukban.
Mellesleg kicsit utánaolvasva ennek a tűzkarikának, kiderült, hogy közel sem olyan rugalmas, mint a flexitag, így amatőrként felmerült bennem a gyanú, hogy lehet köze a minden egyes focus leömlő repedéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz DeFranco #45501 üzenetére
Engem nem zavar cifrázhattad volna nyugodtan. Abban maximálisan igazat adok a Tominak, hogy rendes kipufogós nem fekszik be a kocsi alá gányolni, hanem az egész rendszert leömlővel együtt kompletten lebontja és úgy végzi el a szükséges munkát. Ilyen leömlő elrepedés problémáról még sosem hallottam sem Fordnál sem más márkánál illetve abban az esetben igen ha valami occó kínai tuning leömlőt használ valaki mert azok szinte mind szarok, de az meg ugye nem a gyári.
[ Szerkesztve ]
...
-
giigz
veterán
Mindig is tetszettek a Porschék, de ez az új 911 Turbo mindent ver, szerintem eszméletlenül el lett találva! [link]
-
nagyúr
-
-
nagyúr
-
giigz
veterán
válasz Napfénysüti #45505 üzenetére
Na ebben egyetértünk Bármennyi pénzem is lenne, nekem egy 911 Carrera 4 tökéletes lenne, de nagyon Nem is olyan drága (új Allroad árban van), és én legalább 10 évig tökéletesen ellennék vele... Ejj, de jó is lenne
-
Integra
titán
álom vas, csodás egy ékszer, awd porkit még nem hajtottam, csak hátsókerekeset, már az se volt a szarral gurigázunk kategória, de ezez az új awd turbok... ha nem motoroznék, tényleg iparkodnék egy brutál awd turbo vas után... de így 2 hét után megunnám. gt-r detto. teljesen felelsleges, ahhoz meg túl földhöz ragadt vagyok, hogy ilyen autó a garázsban rohadjon évi 5 használat mellett.. akkor már inkább dolgozom az nsx projekten tovább.
bitportk:
mindig van lehetőség és hely kihasználni mindentsüti:
ferrari lenne az utolsó nálam is, amit vennék ebben a kategóriában[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Nekem is elég lenne egy sima Carrera 4. Abban is bőven van annyi kraft ami kellhet a forma meg ugyanolyan szép. Az új Ferrarik például kövezzetek meg de nem tetszenek. Egyszerűen nekem nem áll össze egy egésszé ez a dizájn amit mostanában alkotnak.
De a 911 kortalan formája nekem mindig adja.Més que un club!
-
Xero
nagyúr
válasz Napfénysüti #45505 üzenetére
Ez az egyetlen igazán komoly top autó ami még hétköznap is racionálisan használható.
Ha nagyon megszaladna a csacsi, akkor én is egy 991 Carrera S vagy 4S-ben tengetném a napjaimat Chrono csomaggal. Nem tudom, hogy mennyit venne el az élményből a 4 kerék, de nem tartom magamat annyira profinak, hogy egy 400LE-s parittyát akár hóban is gond nélkül terelgetnék a szerpentinen.
E90/91/92 projectem kis update: Megnézték nekem az autót. Minden jónak tűnik vele, de lefoglalni nem lehet. Még fent van, de jelenleg a racionális énem az erősebb és nem tartom valószínűnek, hogy ennyivel kitolnám a már így is kitolt keretet.
-
zolikaDB
veterán
Nekem valahol a 90-96 közötti Carrerák a legszebbek. Méregzöldben, pirosban. De jöhet a 968, a 928, azokat is szeretem. Múltkor a pihenőben egy velem kb egykorú citromsárga osztrák békaszemű gördült ki (25-30 éves), hát, élmény volt. Ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
DeFranco
nagyúr
erre nagyon enyhe kifejezés az, hogy bosszantó... ez a legkiidegelőbb dolog, amikor valaki a saját hülyesége és hanyagsága miatt valakinek komoly egészségi egzisztenciális vagy anyagi kárt okoz
gondolj bele, egy vízszerelő egy hanyagul bekötött szerelvénnyel milliós kárt csinálhat a lakásodban mindenféle felelősségrevonás nélkül
-
-
-v-
addikt
Szépek az új Porschék...
Amúgy nekem az új Cayman S kéne, pont jó teljesítmény, szerintem gyönyörű, nagyon eltalálták a formát...
Egy ilyen turbónak mi értelme, ha csak nem a Nordschleife mellett lakom... Bár Bitporknak is igaza van, bármilyen ilyen autóval nagyon kell már gondolkozni, hol tudsz vele bármi értelmeset kezdeni.. -
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy vajon melegben miért indul nehezebben az akksi, mint hidegbe?
Mikor pár fok van, egyből beindul, de melegbe rengeteget tekeri az önindító és akkor mikor elindul az alapjárat is elég bizonytalan.
Egy 96-os 1,4es 60Le-s corsa-ról van szó.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Bigemperor
senior tag
válasz Napfénysüti #45512 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz Bigemperor #45531 üzenetére
Nekem akkor is a Porsche kellene
-
válasz Bigemperor #45531 üzenetére
Fos De most komolyan, ha a píz nem is számít de hagynád a hogy a galambok telibe fossák a (minimálbér x 10)x N -e kerülő festését?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
sracok gumi feluletet mivel tudnek ujja varazsolni? van egy par gumiszonyegem, holnap lerakaritom, de lekezelnem valamivel hogy szep legyen.
valami haztartasban megtalalhato kellene ezert most nem vennek extra cuccot. mi jo a gumira, mitol lesz szep? szilikon ugy tudom kiszaritja.
-
-
válasz neduddki #45542 üzenetére
Cíciciciciciccc
Doromboljad csak el a véleményedet!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz 800.henrik #45543 üzenetére
Fekete.
-
válasz neduddki #45547 üzenetére
Glicerin?! Mi a túrót kezdenék vele?! Fosni tudok zöldturmixtól is minek nekem glicerin? A kopott meg már szemétben van de a szerelőm mondja hogy kikezdte a féknyerget is és azt is ki kellene dobni a xarba.
MOD jah h nem nekem ment...csak a név lett más illetve maradt le
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs