Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz TaaT #34429 üzenetére

    Ez gyönyörű, remélem a nőnek meg a kölöknek nem lett baja.

    [rvilike]: Én erre egy dolgot látnék segítségként. Minden jogosítvánnyal bíró embernek igen is el kellene menni PÁVra, és fél évente-évente be kellene tudni mutatni egy vezetéstechnikai tréning igazolását! Tudom drága, és nem mindenre megoldás, de talán adna egy olyan beidegződést amit ha nem is tud teljesen figyelni, de tudat alat fel tud használni egy ilyen helyzetben.

    Odáig is elmegyek hogy pölö 80 éves apósom jogsiját is elvenném, hiába szeretem és becsülöm az öreget. Egyszerűen nem alkalmas már az útra. Úgy áll be a garázsba az astrával, hogy fel van akasztva egy függőón, hogy ha rákanyarodva hozzáér akkor korrigál mert különben a falat fogja koccolni :W Megmosolyogtató de szomorú hogy fizika-matek tanár és statikus mérnök diplomával inkább az ón helyét számolta ki, mint hogy gyakorolna egy rutinpályán vagy beismerné hogy már nem alkalmas a közúti közlekedésre.

    Viszlát: ugyan ebben a hszben ott van az is h nem őt okolom! Bár úgy látszik h szelektív az olvasókéd :) Attól a véleményem még áll, de ha több fotót esetleg több információt kapok-kapunk, akkor én -sokakkal ellentétben- leszek az első aki beismeri hogy tévedett és revideálom az álláspontomat! És nem kell semmilyen csodaradír, vagyok annyira gerinces hogy azt is elismerjem ha tévedek. Én már csak ilyen selejtes vagyok. :B

    [ Szerkesztve ]

    Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)

Új hozzászólás Aktív témák