Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz bbubby00 #196174 üzenetére

    "Figyelni kell az uj torvenymodositasokra is. 99utan forgalombahelyezett autonal ha nincs E jelzes a tipusjovahagyasi plaketton, akkor kell COC, vagy TUV-os papir (8oldal kb), kulonben tovabbi 370e forint es egy honap varakozasi ido szakad meg rank, hogy megallapitsa pesten egy ceg, hogy az elmult 15evben mar nemetorszagban rendszammal rendelkezo es tobb muszakin atmeno autonk megfelel-e a magyar jogszabalyoknak."

    Mit várunk abban az országban ahol konkrét bukó ok a vizsgán ha kicseréled a trélereden a halványan pislákoló halogén lámpákat minden szabálynak száz százalékban megfelelő ledesekre. Azon pedig egyenesen hiszti rohamot kapnak ha utólag oldalanként felszerelsz egy egy tolatólámpát a tréler sarkaira ami mint egy kilépőfény lefelé!! világít, hogy a vak sötétben ne tolasd le a kaput. Egyszer már megfogadtam, hogy a vas gereben nkh sorompója elé jó nagy betűkkel odafújom, hogy faszerdő de lassan úgy vagyok vele, hogy tényleg meg is teszem.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák