Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aero.

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz rbalint88 #178042 üzenetére

    Köbcentit már nem írok, mert okaveszett. Én szerintem 150 ló alatt értelmetlen pályázni, főleg itthon*. Ott már lehet találni értelmesen forgó, csendes dízelt/benzinest. Jópár emberrel dumáltuk, még lehet a talin is, de annyira beragadt az emberek fejébe ez az 1.6 felett megeszi a családi pénztárcát az autó, nettó hülyeség szvsz. Vagy legyen olyan, de akkor ne szomorkodjon se a menésen, se a fogyasztáson pályán.

    Mondjuk én is máshogy működöm, nálam nincs olyan, hogy kis autó. A kis autó nálam nyűg, nem fér bele senki és semmi normálisan. A nagy autó mellé nem tudok felhozni semmit, nekem vezetni ugyanolyan, max nem fér be az első parkolóhelyre, hanem mondjuk a harmadikba.

    *Elnézést, ha valakinek a lelkébe gázolok, de itt szerintem még a normálisabb szinten vagyunk többen: itthon az autópályán mindenki hülye. Lementem Siófokra M6/M7, haza M3, ennyi hülyével 5 év alatt nem találkoztam Angliában, pedig ott 90% pályázom. Az egy paradicsom ehhez képest. 160-nal megyek és csak a szélvédőjét látom, elengedem és utána meg nem bír menni (B180 cdi, elöl gyerekülésben 3 éves forma gyerek). Annyira hálás vagyok, hogy én nem ebben nőttem fel. Ez kikívánkozott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák