Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz r6man123 #177998 üzenetére

    Hát nekem picit furcsának tűnik. Egy szalonautót kint is megcsináltatnak szvsz és nem adják sok millióval kevesebbért - tényleg nagyon olcsónak tűnik, egy tuti vételt már egy másik keselyű nepper is elvinne, ha ez a nepper egy madár lenne, aki nem tudja, hogy mit árul -, főleg ha csak 2 elemet ért, ráadásul nyom nélkül el tudják tüntetni az egyik elemnél a javítást. 92 km-t se értem, ha szalon autó, akkor kb. 5-15km van benne max, ha valaki volt olyan barbár, hogy képes volt egy ún. 0 km-es autóval furikázni a fényezőhöz és lakatoshoz, mert nem akart trailert fizetni, akkor abból én nem azt szűrném le, hogy korrekt volt a javítás.

    Ami nekem még furcsa, hogy lóg a bőr az első combtámasznál a vezető oldalon (és több helyen is). Nem láttam mostanában új A4est, de az Audikban azért ennél feszesebb szokott lenni, magasabb osztályban őket nevezhetjük kb. etalonnak.

    Szóval egy alvázszámos lekérdezés minimum kéne - az sincs a hirdetésben -, de inkább valami átvizsgálós szakival nézesd meg (pl: Varga Tibor), akik keresnek törés és sérülésnyomokat és átnézik gyári szintű műszerekkel az autó elektronikáját, hogy vannak-e maradék hibakódok esetleg. Egy ilyen értékű autónál az a 20-25.000 Ft-os díj semmiség ahhoz képest, amit ügyvédre költesz, miután kiderül, hogy rommá törött, visszatekert autót adott el a kereskedő neked.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák