- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
5 és 8 Ft-ot emelnek a benzin és gázolaj árakon...
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: Augusztusban megyünk Németországba a rokonokhoz. Gondoltam hozok be egy dízel Golf 4-est. 2000 Euróig szinte csak 200-250.000 km felett vannak fent a mobile.de-n. Ezt már beszéltük is.
Kérdés, hogy meg szabad-e venni, ennyi km-rel és ha meg szabad, akkor hogyan győzzem meg az ősöket, hogy ezek általában megbízhatóak, csak jót kell kifogni és nem kell f*sni a beszarástól.
Még annyi segítség nagyon jól jönne, ha valaki linkelne, vagy leírná a külföldi behozatal menetét: Mit vigyek magammal, mire figyeljek, hol-mit kell befizetni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
-
Balupapa
senior tag
válasz bitpork #17762 üzenetére
legalább valamiben magasabb szintet értünk el mint a szomszédaink
a másik érdekes hogy azért nyugatabbra a dízel jelentősen olcsóbb!!! mint a benzin! nem véletlen ugye gazdaság stb stb...itt meg ugyanannyiba kerül...
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
dJ Peer
aktív tag
válasz sunahunter #17765 üzenetére
Talán Te is golfot vettél?
-
sunahunter
senior tag
válasz dJ Peer #17766 üzenetére
Nem, nem, de ismerem a módszert amikor a km a harmadára csökken azzal, hogy átlépi a jármű a magyar határt Épp ezért kell keresni itthoni vásárlású kocsikat, mert az nkh-nál regizik a km. állást, és fény derül a turpisságokra hamar. (kis közöm van az autókereskedelemhez, aminek sajnos nagyon sok rosszarcú magyar "tagja" van)
[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
válasz sunahunter #17767 üzenetére
Külföldön mennyi jellemző a tekergetés?
Mennyi az esélye, hogy én is egy ilyet fogok ki? -
neduddki
nagyúr
válasz dJ Peer #17768 üzenetére
HI!
tavajji hir
ismeros megbizott a opelje vetelekor a toretlensegbe, ittho a fenyezo retegvastagsagmeroje deritte ki, hogy 3 elem volt feyezve jobb oldalon, de hogy profin az bisztos
TUV-os otok a biztosa, de annak megvan a felara isudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
sunahunter
senior tag
válasz dJ Peer #17768 üzenetére
Van rá esély, bár feleannyi mint itthon. És az a rossz, hogy nem tudod kiszűrni. Kicseréli a váltószoknyát, pedálgumit, kész. Talán keress kinti magánembert, attól vegyél. Itthon már btk a tekergetés, kezdik komolyan venni. Nekem van egy 2008-as Ducato-m, 440ezer km van benne, és úgy néz ki, mint ami 50ezret futott. Lutri.
-
-
latyak17
tag
sziasztok, mi a véleményetek erről, [link] elméletileg már megvan a kicsike, de nincs nálam nem is fizettem, esetleg mire kell odafigyelni?
Köszi! Latyak17'
Határ mellet élek és a pár száz eurüs kocsikat (tegyük mondjuk 1500 euróig a pár százat) nem fogja egy nepper se tekergetni egyrészt mert annak kinnt is ára van illetve ha megcsípik őket egy ilyennel annak komoly következménye van pl: ausztriában, de tényleg ott is mindenre van kiskapu és nagyon oda kell figyelni..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Átírással max. 300e a keret, 4-5 ajtós, viszonylag "keveset" egyen, havi szinten 8-900km-t kellene majd ingázni vele (15-15 országút +5-10 a többi város naponta).
Mit ajánlanátok?
(Szeged környékén keresek...)(nem, nem teszek még hozzá, ennyi van, azt kész, eddig a 96'-os F Astrákat nézegettem 1.4-es motorral...)
Köszönöm elõre is a segítséget!
- Alex -
-
lorcsi
veterán
tegnap megnéztünk két multiplát.. a szegedi plázával szemben ahogy a felüljáróról jövünk les jobb kéz felőli kereskedésben
egy bordós-pirosas belsővel és egy fekete kasztnis-kék belsővel
hihetetlen vacak az anyaghasználatuk
ok hogy 10-12 évesek..de akkor is..
a pirosba valami állatot is szállítottak , mert nagyon büdös volt..és a műszerfaal undorító
a kék belsős egy hangyányival jobb..de ennek is szét volt használva mindene
a 2001-es vw polo classicom mérföldekkel szebb volt belül, nem foszlott-bomlott-sárgult ..és kb. egy idősek
a belső tér helykínálata viszont nagyon tetszett
munkás autónak mondjuk kiváló..de egy családot nem ültetnék bele[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #17779 üzenetére
Azért gondolom a Polo-ban nem kutyát szállítottak nonstop, bele se fért volna.. Az anyaggal nekem nincsen bajom, van komplett Multiplába, 6 ülésre való vadiúj gyári huzat 40 ezerért, az én műszerfalammal és a többi kárpitommal meg nincsen baj, ennek is kell egy takarítógépes takarítás és kész.
Mondjuk ha van 6 ember akinek egyszerre, egyirányba kell menni, nem tudom mit csinálsz a Poloval, szerintem fejvakarós a dolog... Én az enyémet 380-ért vettem, lassan készen van, és eddig kb 500 ezernél tartok. A maradék lehetőség 1M-ig még elég sok esztétikai javítást megenged, szóval ha ezt rászánom, nem hiszem, hogy gond lesz. Ezek mind kintről behurcolt vackok, nem kell csodát várni.
Szerintem ha minden ki van cserélve és minden rendbe van hozva, nem lesz itt gond, pont ezért nem tetszettek nekem ezek 900-1M körül, mire rendbehozom azt ami neked se tetszik, elszállok az árral.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
ezeket is 1 milla körül adják
még 400 körül jó vétel is lenne, de gondolom sz@rrá akarják magukat keresni
persze még így is hozzátette, hogy ez át van nézve és alvázvédő stb....aham..
de mondom a hely belül állati jó..csak a többia poloban is lazán befért volna 1-2 kutya..az más kérdés, hogy sose basztam volna szét a kárpitot vele. és rejtély, hogy egy iylen agyon büdösödött kocsiban miylen fantáziát látnak..de ez a kereskedő dolga
arra számítottam, hogy azért egy egy millás autó nem ilyen szétgányolt belül[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #17782 üzenetére
Ezek a kocsik a németeknél 1000-1500EUR áron mennek, és sejtheted, hogy a hátsó három ülést kidobja a német és egy egész kutyafalka elfér bent, neki már ez nem érték, nyilván nem lakodalmas felvezetőkocsinak használják odakint. Nézd meg a használtautón, sima benzineseket mennyiért adnak, 4 kiló körül. Csak Szegeden és csak a CNG miatt kerülnek ezek ennyibe... De mint mondtam, én Jánoshalmán is voltam, és ott se tetszettek ugyanezek 8-900-ért...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
orvil
tag
válasz neduddki #17769 üzenetére
igy latatlanban ugy latszik, sokat nem konyitasz a kocsihoz, igy az eselye hogy "bevasarolsz" eleg nagy, aztan majd jon a siras. sajnos nincs ilyen esetekre jotanacs, a rutin meg az evek segitenek.
foleg, ha hazafele elkapnak a zsaruk egy sikeres vetel utan kulfoldi rendszammal magyar lakcimmel - rendszam ugrik, ergo labon be sem hozhatod. szep uj vilag. -
neduddki
nagyúr
HI!
ezt kinek szantad??? :- )))
udv
neduddki
mod: figyeld a szorit lassan irom: ismeros aki jenaban el es nonemu matematukis phd neni, megvette opel merivat, mindenfele itthoni ellenkezesunk ellenre, hijjaba mondtuk, hogy vigye mashova is, annyra megette az eladot, hogy megvette, egy parkolas elkalmaval meghuzta es mivel szamolni pokolian tud ezert gyorsan kimatakolta, ha hazajon nyari szabdsagra olsobban megvan a festes, es lon, apropenzert meg is lett, de a feyezo korbemerte, mert szokasa es akkor derult ki, de igen dicserte a munkat:- )
amugy itthoni koborlasok allat ha 5-6 ember nem vezette akkor senki, pesten allnadona en hajkuraszom, nem birja a posti forgalmat[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
:- )))
hulle unokabatjam aki egy ML350-et hajkurasz muntyheni rendszammal, /most mar igazolassal/ megfogtak a rendorok, kozoltek vele, hogy el is vehetik az osszes papirt mert csak 1 napig hasznalhato bla-bla bla, persze nem foglakoztak vele, de megcsaptak egy 10esre mert masfel evelejart a jogsija /igy jarta be fel juropat/:- )))
udv
neduddki
mod: dJ Peer: 3 napig? inkabb a kornyeek nez szet mert gyonyoru tobb elmenyt ad mint otokat nezni
[ Szerkesztve ]
-
latyak17
tag
válasz sunahunter #17781 üzenetére
és szerintem a 100as karosszériára nem is sok mondjuk itt sopronba picit másak az árak mint keletebbre, lehet inkább leviszem valahova falura, mert itt főleg osztrákok miatt rendesen megkérik az árát a kis dolgoknak is, és ezen viszont nem szeretnék spórolni hiszen jó lenne ha 2-5 évig még nem este darabokra a kaszni (főleg ha garázsban tartom)
elképzelhető, hogy már a hét végén sikerül hozzájutni, persze nem bánnám ha legalább 1 autószerelő ismerősöm ráérne és megnézné, hiába láttam és tudom mire kell figyelni azért aki nap mint nap ezzel foglalkozik mégis csak jobban ért hozzá...nagyjából ennyi.. am jó kocsi lesz belőle remélem nemcsak szép lesz hanem hű társ is!
-
sunahunter
senior tag
válasz latyak17 #17792 üzenetére
A fő állapotát hangról ki lehet szűrni. Ezen motorok nem szólnak olyan erőteljes hangon mint a Fiat hasonló korú motorjai, más a kettő. Ezért a hangja ha kalapácsként kattog, felejtős, meg hiába van nyár, regel 8 körül próbáld indítani, ne tudja az eladó, hogy mikorra mész. Be ne melegítse véletlenül előre.
-
latyak17
tag
válasz sunahunter #17793 üzenetére
a legnagyobb baj, hogy előreláthatólag p-rendszám illetve nyaralás miatt eladó hozza el a kocsit Székesfehérvárról Sopronba, tehát azalatt az idő alatt nem kicsit fog bemelegedni, de erre meg a haverom személyében találtam meg a megoldást,lehetséges vevőként (szkesfehérvári) megnézi autót cak úgy spontán és meglesi nekem a hidegmotort..
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #17785 üzenetére
A jók odakint is 2500EUR áron mennek, mire hazahozza, azért csak ezt- azt kell rajta cserélni, itthon a regadót kifizeti, a műszakit, tartályvizsgát elintézi, meg mér keresni is akar rajta, nyilván nem tudja a jókat behozni, szóval ördögi kör ez is. Ezért választottam én is a másik utat...
-
latyak17
tag
válasz MunezXBK #17795 üzenetére
térkép alapján budai út és valami hunyadi mátyás szakközépiskola... miért?
sunahunter: 5-6 éves koromba karácsony előtt izgultam ilyen szinten, pedig csak egy kocsi és nem is biztos, hogy összejön...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake