- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz #94529552 #133899 üzenetére
Nagy valoszinuseggel kevesbe viszi a penzt, masfelol azt sem tudjuk, hogy mire kell koltenie. Melyik dizel valo varosba? A regi JTD-k meg nincsenek tulbonyolitva, mint a mostani dizelek, plusz eleg dinamikus is, 1500-tol megvan az osszes nyomatek, cserebe alig fogyaszt. Teljesitmenyben kb az 1.8-as benzines van vele egy szinten 113 es 130 loerovel, de a fogyasztasuk ~3 literrel tobb.
No mindegy is, csak leirtam egy velemenyt, Te viszont atsiklottal egy szo felett.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Tothgera30
Ármester
válasz SzlobiG #133854 üzenetére
Nem akarom megölni az ebből kialakult vitát, de faternak kell főleg. Rövid távokon gyakran járkál vele, ami 3-4 falut átívelő heti út lenne, vagy néha melóba járni, de szezonban viszont hosszabb, több száz km-es távokra is használva lenne. Tehát elsősorban 1800-2000ccm-es benzines tökéletesen elég lenne, arra hogy 3-4 főt és 2-5 bringát vigyünk vele versenyre, esetleg üres almás ládákat/zsákokat felhozzuk a gyümölcsösből. Így csak legutolsó esetben néznék diesel, mivel fel sem melegszik benne a víz, mire már le is lenne állítva.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Kornel
veterán
válasz Tothgera30 #133902 üzenetére
Engedd el, itt varosba maszkalasra is dízel vesznek.
-
Kornel
veterán
válasz Tothgera30 #133906 üzenetére
Ha a magassága elég (nem akad fel), akkor simán jó.
Ez az egyik legnagyobb D szegmensu kombi. -
Kornel
veterán
válasz Tothgera30 #133908 üzenetére
Jetta / oktav elmegy, akkor ez is.
-
SzlobiG
félisten
válasz Kornel #133905 üzenetére
Természetesen.
(#133902) Tothgera30: Nem írtad milyen használatra keresel, de ennek fényében város/rövid távokra benzin azok közül is a szívót érdemes. Ettől függetlenül én 3 millát nem adnék egy full alap mondeoert, de ez én vagyok, ha nektek elég amit nyújt akkor meg kell venni.
-
Tothgera30
Ármester
válasz SzlobiG #133910 üzenetére
Korábbi hsz.-ekben már említettem. Ha mutatsz 2009 vagy utáni, keveset futott, újszerű kombit, akkor nem állok ellen. Sajnos én nem nagyon találok, pedig Accord/Avensis/Mondeo/Octavia köröket futottam már le, és főleg diesel, tekert km órás (évi 20-30k alatt senki sem vesz), érdekes előéletű autókba futok bele.
#133909 kornelka: Ezen én sem parázok. Inkább a padka, járdasziget, ami küszöb/lökhárító gyilkos, bár erre még nem volt incidensem.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Integrale
veterán
válasz #94529552 #133912 üzenetére
Te meg a szavak, véletlenül nem címeket írsz az origó cikkeihez? Hol írta, hogy bukta van vele?
Mi a bajod a régi JTD-kel? Csak a szokásos olaszos alaptalan fika, biztos ha 15 éve fut, akkor a 16. évében fog bedögleni. Akkor vegyen 1.9 TDI 3-as Golfot, az a nyerő, vagy 1.4-es Octaviát, mert nem kell száguldozni...
Azon megint átsiklottál, hogy a sorozat végéről, és azon is, hogy az utolsó facelift utániakkal már nincs semmilyen gond. Illetve gondolom az sem tűnt fel, hogy most van egy 1.9 TD Bravaja, amiből újra olaszba akar ülni, tehát a nagy bukta az egy általad hozzáköltött baromság.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
törölt tag
válasz Integrale #133913 üzenetére
Amiket írsz inkább azok a baromságok. Hogy miket írsz az origóban az nem az én dolgom.
"szeretném lecserélni Fiat Brava 1.9TD -met, meghát igencsak viszi a pénzt." Viszi a pénzt érted? Le akarja váltani benzinesre, akkor ne az öreg dízelt javasoljuk, mert az jó eséllyel újra viszi rendesen a pénzt.
Szerintem nagy bukta lehet egy ilyen öreg Brava sok 100 ezer km-el. Az a te kedvenced ugye. Már uncsi.[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Van egy Olaszból behozott autó, viszont az eladó tájékoztatott, hogy cmr-t kell kitölteni és 1,5 hét kb. mire névre kerül az autó. Van ezzel valakinek tapasztalata? Van benne kockázat, átverés? Állítólag ott nem sózzák az utakat, ezért nem rozsdás az alja.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
ACAB95
tag
válasz #94529552 #133919 üzenetére
Bravámban januártól ráköltöttem 700euro javításra és még csak május van! Apámnak Audi A4 1.9 PD TDI a legjobbnak tartott 96kw motorral egy év alatt 1800eurot belevert... pedig mindenki dicsőíti a PDTDI -t! Mindegy hogy olasz vagy német ha úgy adódik mindegyikre költeni kell. Jobban belegondolok benzinesnél meg nem normális a +10 feletti fogyasztás, ami ugyanúgy viheti a pénzt.
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
rwin5
őstag
Ezt a gyöngyszemet most találtam [link]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz ACAB95 #133921 üzenetére
Én rájöttem egy nagy életbölcsességre, a 6.-ik saját autóm után.
Ha volt gazdája, értsd szervízelte, foglalkozott vele, akkor elmegy rengeteg km, ha nem, akkor meg teljesen mindegy honnan van, és mit veszel. Szerintem."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
máyköl
veterán
Sziasztok
Elvinnék a suzukit. Mindent megírtunk, adásvételi stb., de a törzskönyvet nem találom (a kis könyvet igen, a plasztik kártyát nem.)
Azt mondta a vevő, hogy utána nézett, ha beleírjuk az adásvételibe, hogy a kártya elveszett, nem kapott a vevő, akkor át fogja tudni iratni így is.
Tud valaki erről pontos infót mondani? Munez? -
Sátán44
addikt
Ezekről az autókról mi a véleményetek? [link]
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Ha minden igaz megoldódott, felhívtuk az okmányirodát, és megtalálták, náluk volt még.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz #94529552 #133929 üzenetére
Egy srácnak van a környéken egy 206-osa, pont festette a tárcsákat az is boyracer tuningot nyomat, még egy rip paul walker van rajta, megkérdeztem miféle 206-ez, papír szerint vagy amúgy.(1,4 és 2.0RC motor van benne, persze gyári fékekkel ami az 1,4-hez van.)
Nekem ezekkel csak az a bajom, hogy senna-nak képzelik magukat az ilyen gépekkel.
Újkorában nagyon jó kis autók voltak ezek, de a mai fiatalok pimpelik, rugót vágnak stb... -
hobizoli
nagyúr
ja pl az is
amugy ne is ertem amugy a dobfeket, minek eroltettek meg a '90-s evek vegen is1966-ban a Fiat124 (Lada) is 4 tarcsas volt 60lora, a ruszkik ezt visszabutitottak elol tarcsa hatul dobra
pl a 125-son a lengyelek megtartottak azt a fekrendszert, es annak a 4 tacsafeke legendasan jol fogott, arra mindenki emlekezett akinek volt vele dolga valaha, hogy azert az konkretsag volttöbb drón kell ;P
-
Sátán44
addikt
Az olaszok is tekerik az órákat? Vagy ez inkább itthon jellemző?
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest