Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz tboy93 #112287 üzenetére

    12-15km az bőven hideg motor, 6 liter alatt ott semmi nem fog megállni, főleg télen. Ha meg beleállsz a Helsinkin/Soroksárin a dugóba, meg alapból lámpázgatsz kicsit, akkor tutuia nem hozod a gyári értéket semmilyen autóval. Ha hajnalban jársz, vagy késő este, amikor nincs forgalom, akkor talán. No meg persze az is számít, hogy neked hol kezdődik BP, mert ha valahol a várostábláig nézed, akkor persze ok.

    bitpork: Az 1,2-es Octavia egy alulmotorizált dög, örül, ha magát bírja vonszolni, éppen ezért állandóan szomjas. Vicces, de az 1,6-os valószínűleg jobb fogyasztással eljár épp emiatt.

    Mindenképpen valami szívóbenzinest érdemes nézni, nem mintha a keret ezeken kívül bármi mást megengedne (persze miután a lepukkant öreg dízeleket kilőttük). Ha új autóban gondolkodna, azt mondanám, hogy valami kicsi turbós benzines, de az a keretbe szerintem még használtan sem férne bele, ha meg igen, akkor kétszer körbejárta már a földet, ráadásul gondolom csodát azért attól sem kell várni állandó hidegüzemben.

    Ha érdekel a tapasztalatom, nekem az 1,8-as Mazda 5 (ami mondjuk 1,5 tonna) 9 körül jár el tök ugyanilyen használatban (12-15km a munkahely, ezen kívül gyerekek után, meg bevásárolni szaladgálok vele városon belül, vagy szomszéd városba), a Mini az 1,6-os szívó motorral úgy tűnik, hogy valahol nagyon kevéssel 7 alatt megáll, de még nincs elég adatom, hogy biztosra mondjam.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák