Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Integra #15905 üzenetére
6 éve vagyok rendszergazda bmw és mazda szalonaban, láttam már pár rövidgatyás, szakadt melegítős vásárlót 15 millás verdával távozni. De a pálmát, a zöld melegítő alsó + gumicsizma és az új fullos X5 páros vitte.Ahogy nyikorgott a gumicsizma a tükörfényes járólapon, na az nem volt gyenge
(mint később megtudtam, a szalonból indult vadászni a kedves ügyfél...)
Tényleg akad jópár olyan is, aki csak furikázni akar, de elhajtani ezeket se szabad, főleg nem ilyen stílusban.Itt mondjuk nem szokták nézni, hogy ki milyen cuccban, és milyen kocsival érkezik, és milyen árkategóriájú autó felől érdeklődik, úgyan úgy kezelik mint bárki mást.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest