Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    Annyit "haladt" előre a dolog, hogy kiderült, hogy lényegében egy fillért se tudok alkudni a Jazz árából egy nyamvadt extrat nem adnak ingyé cserébe viszont üszkve közölték, hogy a 30.000fts kékfogat 55.000ftért szerelik be. Ez aztán a szervizdíj.... most az első nap guruljak be máshova várjam meg azt a nyamvadt félórát és fizessek a beszerelésért max 10Kt? nonszensz

    Másik "kedvencem" volt, hogy a szin ami tetszett nem metáll volt (listaáron -78.000ft) még szerencse, hogy rákérdeztem, hogy az akkor olcsobb e. Mert nem volt!
    A sluszpoén, hogy a másik szín ami tetszett pont a tesztautóé volt, rákérdeztem azt mennyiért adnák oda. Nem nehéz kitalálni a válaszukat, a tesztautót, a használtat annyiért adják mint az újat... csak az a kérdés merült fel bennem, hogyan.... rosszindulatú vagyok vagy sem ami elsőre megfordult a fejemben, hogy visszapörgetik és eladják újként.
    Evvel a használtat is új árban adjákkal egyébként már tiszta komikus lett az egész. (Ja nem az üzembeállítási díj egy részét nem kell kifizetnem!)

    Azért elvittem egy körre, kifejezetten tetszett csak kiderült, hogy a Jazz nem is a Yaris, Fusion féle magasra beülős kocsi. Ezisegy -

    Bosszus vagyok eldöntöttem ez lesz megrendelem erre annyira jó volt a ráhatás, hogy nemrendeltem.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Aktív témák