Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lusur
csendes tag
válasz membrandj #97236 üzenetére
"100k nem valami sok. Legújabb játékok ennyi pénzből nem elérhetőek."
Azért elég erős túlzás mert egy régi 775-ös teknikával e8400-el 3.6GHz-n ami kb 4000ft elmegy simán a GTAV hát akkor 100k-ból már elég jó gépet lehet fabrikálni.
gta5 1600x1200 árnyék lekapcsolva de fxaa van és 8x af melett 30-60fps textura közepesen
[ Szerkesztve ]
-
lusur
csendes tag
miért mi kell még 30-60 fps fullhd felbontáson
ne a fraps-os részt nézzed jó hogy nem bírja a gép a record-ert az már sokTekerj bele van minden a legdurvább az autós rész a legvégén a videónak ott látszik 29-31 fps a legalja
de ott már maxon száguldasz a városban tudom mert ez az én videóm -
lusur
csendes tag
válasz dannyl #97240 üzenetére
Miről beszélsz? ez mikor vice city loál közepes grafika a legalacsonyabb textúrázás
Szerintem vegyél fel szemüveget külföldi fórumon is megy a kritizálás de a ss-eken látszik nem hogy nem sok a különbség hiába veszed fel ultrára a grafikát
meg milyen prohardveres vagy hogy a saját cikükket se olvastad ott is elmondták feltolhatod maxra a tesszelációt van pár pálmafa amin látszik ráadásul az ultra és a high között semmi különbség nem volt.+linken a videót egyáltalán láttad? biztos nem mert ott a bizonyíték
[ Szerkesztve ]
-
lusur
csendes tag
válasz dannyl #97243 üzenetére
Most ugye azt felfogtad hogy te személyeskedsz pff
ráadásul tényleg
engem nem érdekel kutyád macskád semmid se
maradj a tényeknél és témánál ha nem megy akkor nem kell írni semmit ilyen egyszerű.A videón ott a bizonyíték ami látszik megy régebbi kb 35ft-os gépen is a gta5 ennyi fullhdban
jó ersze hogy nem ultrán fog menni azért van párszázezer ft különbség a kettő közöttde nem akkora amilyennek beállítod mintha a cod low grafikát hasonlítanád a high-hoz itt nincs low textúra csak medium közepes videón meg látszik hogy a robbanások ugyan olyan jók mint nagyobb beállításon azért mert van pár pixel különbség az nem lesz low grafika ennyitől ahhoz nagyobb különbség kéne
az meg vicc hogy ti nézitek hülyének azt itt lévőket vásároljanak a boltjaitokban ennyi ugye a lényeg nektek
Akinek van pénze az úgyis fog venni akinek meg nincs az meg nem ezek a tények de kár ijesztgetni a szerencsétleneket akik nem gazdagok az nem bűn ha valaki szegény -
lusur
csendes tag
válasz dannyl #97240 üzenetére
mi van a fifa az mióta számít teszt játéknak egy 512MB-os méretű konzolportról beszéltél ugye tudod annak a stadionnak aztán tényleg nagy gépigénye lehet kb akkora az a pálya mint a heaven benchmark ami kb 200mb az egész és állandóan átprogramozzák hogy felpontozza az új kártyákat a régieket meg lefelé
HA FELFOGOD a dolgot akkor hamar rájössz persze ehhez kell némi ész hogy megértsed a környezet és az egész virtuális tér semmit nem változott az évek alatt csak a programozás hogy hogyan kezelje a vga-kat.
Szemmel látható bizonyíték egy utcakővel nem lett több vagy jobb a program de már másképp kezeli a vga-kat. -
lusur
csendes tag
Én se ajánlom hogy ezt vegye valaki új konfignak nem érné meg mert egy maxos 775 ami pl q9650-el van és nincs nagyon feljebb az megfelel egy 1150-es Intel G3258-nak szóval elég nagy zsákutca.
És az árakat nézve ugyanaz sőőt q9650 itt a hardveraprón van hogy 30.000ft egy G3258 kb 18.000
Ezért is adtam fel hogy bővítsem és váltottam 1150-re majd egy i7 procira fogom leváltani az jóideig elég lesz. -
lusur
csendes tag
válasz Kodiak88 #97477 üzenetére
Elivileg ez már így jó GTA5 is elmegy rajta filmnézésre meg még túl sok is
Persze a munka része az már biztos nem mindegy. Milyen programra gondolsz és mit akarsz csinálni? Mert ez már nem lényegesebb csak nehogy azt mond hogy word + excel .
Kis tuningot ha akarsz vga-t lecseréled valami 2GB-osra (HD6870) és a memóriát is bővíted 8GB-ra már jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Windows 11
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok