- Milyen processzort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fujifilm X
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
agentJ
tag
válasz membrandj #72244 üzenetére
Igazából már belekóstoltam mind a két végletbe.
Nem rég cseréltem egy hatalmas,15 ventivel zenélő 2 kártyás rendszert egy AM1-es konfigra ,amit egy notebook táp hajt.
Nagyon megtetszett számomra ez a kis méret (ITX/mATX) illetve a kis fogyasztás,amit kis zajszint követ,szimplán nagyobb teljesítményt szeretnék.
A játék alatti zaj pedig nem zavar,azt elnyomja a hangrendszer.
Illetve azért számít ennyire,mert én jó ha fél évenként kikapcsolom egyszer a gépet,mellette alszom is,tehát igencsak fontossá vált számomra.
[ Szerkesztve ]
-
agentJ
tag
válasz membrandj #72241 üzenetére
Értem.
Jelen pillanatban még csak a körvonalakat vázoltam fel,természetesen csiszolnék az ilyen apróságokon.
Ha a 40 ezres Fanless tápra nem lenne keret,akkor esetleg milyen más (moduláris,minőségben hasonló) aktív hűtésű tápot tudnál ajánlani,ami szinte zajtalan ventivel szerelt?
[ Szerkesztve ]
-
agentJ
tag
válasz membrandj #72239 üzenetére
Tudom hogy nem éri meg a T-s,de tetszik a kis fogyasztás.
És arra már szerintem elég lenne az említett borda passzívan.Z97 pedig azért lenne,mert egyrészt nem jelentős a felár,később pedig lehet igénybevenném a tuning opciót egy esetleges cserénél.
Tegnap még miniITX-ben is gondolkodtam,egyedi plexi házzal,de az mATX-t egyszerűbbnek gondolom.
Nem éppen az ár-érték arányra hajtok egyébként.
-
agentJ
tag
Üdv!
Ősz folyamán új gépet szeretnék,teljesítmény szempontjából a játék ami lényeges,mindemellett fontos a kis méret,zajtalanság,illetve alacsony fogyasztás,és lehetőleg magasabb kategóriából választás.
Eddig így nézne ki nagyjából
MSI Z97M-G43
INTEL Core i5-4570T 2.90GHz 1150 OEM / INTEL Core i7-4790T 2.70GHz 1150 OEM
HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FK2/8
ASUS STRIX-R9280-OC-3GD5 R9 280 3GB GDDR5 OC PCIE
TOSHIBA HDD 2TB 7200rpm 64MB SATA3 DT01ACA200
KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/120G
RAIJINTEK Nemesis (passzívan,venti nékül)
CORSAIR Obsidian Series 350D Window CC9011029
SEASONIC Platinum Series Fanless 460Ebből 4GB RAM,a HDD illetve az SSD már megvan.
A többi dologból pedig amit csak lehet használtan szerezném be.
VGA eddig a legkevésbé eldöntött,tetszik az Asus Strix széria,vagy hasonló teljesítményben esetleg valami szintúgy halk kártya,akár vizezve.
Z97 pedig azért,mert lehet a Broadwell-ből K-s processzorra cserélném majd.Mit gondoltok róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Mac Mini M2 - 16GB RAM - 256GB SSD - Apple Care: 2026.09.26.
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD