Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
stereodead
csendes tag
Budapesten ti hol vennétek gépet? Pontosabban alkatrészeket. Most raktam össze egy új konfigot, csak nem tudom hol lenne érdemes megvenni. Hol a legjobbak az árak, hogy a legkorrektebbek a garanciát illetően, stb?
Melyik üzletet ajánljátok?
fgsfds!
-
stereodead
csendes tag
Sziasztok! Elektronikus zenét írok és ezért lenne szükségem egy új gépre, ugyanis a jelenlegivel már nem tudok dolgozni a lag miatt. Fontos, hogy valós időben tudjak effektelni hangsávokat, virtuális szintetizátorokat futtatni, stb, minél kisebb latencyvel. Ezt a jelenlegi processzorom nem bírja.
1. Mire fogod használni a gépet?
Zeneírásra főleg. Azon túl videóvágásra, photoshop, stb, grafikai munkák. De ezek másodlagosak.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
A gépház szerintem maradhat, a többi alkatrészem szerintem már túlságosan elavult. Leszámítva a HDD-ket.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
HDD-t leszámítva minden belsőségre. Processzor, memória, alaplap, táp. Hangkártya nem kell, az van, külső. (Focusrite Scarlett 2i2). Videokártyát illetően mi a helyzet? Arra gondoltam, hogy most nem veszek egyáltalán, és majd később veszek egy erősebbet, hogy tudjak faszán videót vágni meg effektelni, meg talán gémelni is. De ha nincs videokártyám tudok egyáltalán futtatni bármilyen videóvágó programot? Notebooknál tudom, hogy működnek ezek külön videokártya nélkül is, de PC-nél nem tudom mi a helyzet.
4. Mennyi a kereted rá?
kb 100e ft. Az se baj ha ennél kevesebből kijön. 8g ram szerintem elég lesz, igazából a processzor az ami nem bír el a munkával jelenleg.Előre is köszönöm a segítséget. Ja és használt alkatrészek is szóbajöhetnek, nem zavar ha valami ujjlenyomatos, meg nincs meg a doboza, csak működjön jól.
fgsfds!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Lenovo Thinkcentre M90t gen 3 Core i3 12100 16GB RAM no SSD no HDD 300W 90+ táp 32 hónap gar
- Steam játékok vihetők ingyen
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
- Budget Ryzen 2600 16gb ddr 4 M2 ssd,XFX rx 580 8 gb
- Számítógép Ryzen 5 2600, 16gb ddr4 ram, 256 gb M.2 ssd, 1tb hdd, Radeon R7 260X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest