Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Sziasztok.
a jelenlegi gepemet cserelnem valami izmosabbra.Asus F2 - A85 PRO + AMD Athlon II X4 750K + Corsair 2x4GB 2100MHz cl9 + Corsair VX450 +Sapphire Radeon R7 - 265 Dual X 2GB + Samsung 850 EVO 500 GB SSD+ Kingston SSDNOW V300 120GB + Samsung 1TB + Samsung 500 GB + Toshiba 2TB
Szeretnem a videokartya + lap + proci harmast lecserelni, az uj ra kb 75-100 ezret szanok. Illetve tapegyseg nem tudom,hogy kell e erosebb az uj gephez. A gep legyen csendes is, jelenleg egy alpenföhn brocken hutom van, valami hasonloan halk kell, hogy legyen az utodja is.
Mit ajanlottok ebben az arkategoriaban ?
Koszi[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
Valami elromlott a gepemben (alaplap - tapegyseg - processzor 3asbol) , ugy dontottem enek apropojabol lecserelem az alaplapot es a processzort (ahol en lakok ott az alkatresz bevizsgalas kb annyiba kerul mint 1 uj alaplap, igy majd ha megyek haza karacsonykor mondjuk amjd akkor bevizsgaltatom az egeszet). Mit ajanlanatok 50 ezer ft ig ? (uj alkatreszekbol)
A memoria adott (2*4GB Corsair 2133 mhz) , a videokartyam pedig sapphire r7 265 dual X , SSD - m , vinyom van. Hutom is van (Alpenfhohn Brocken)
Foleg jatekra , netezesre hasznalnam a gepet (FM2 750K) procim volt eddigElore is koszonom
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, 21505 valaki ?
Ami kimaradt: 2 db 1280*1024 monitorom van. A feljesztesre az alkatreszeim aran felul szeretnek 20k korul kolteni. (osszesen 30K) , ha megoldhato hasznaltban az nem problema. ACorsair VX450 es a radeon 5770 fix, vinyom , hazam is van. Lap+proci+ram csere lenneAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, jelenleg a kövezkező konfigom van:
Gigabyte GA-P31-DS3L lap
Intel E5200 proci + hyper tx2
2GB DDR2 800
Corsair VX450
Radeon 5770 - ezt karácsonykor vettem a geforce 9600 gt helyett.Eddig a procit 3,5 ghz -en hajtottam, most viszont úgy néz ki valami elszállt az alaplapomon. A proci csak alapórajelen hajlandó menni. Pontosabban bármit adok meg manuálisan a bios -ban (akár gyári értékek), a lap nem tölt be, újraindul, és visszaállít mindent auto-ra (elem hiba kizárva)
Így viszont csak 2,5GHZ en megy a procim, és sokkal kevesebb fps em van játékokban.Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne ésszerű keretek között megúsznia dolgot ? Van használt P35 lap az aprón 7 ezerért, viszont az megint csak rizikós, hogy 3-4 éves, és elromolhat.
Ha esetleg eladnám a procit + ramot + hűtőt (mennyit érhet? 5+4+2 ezer ?), mit lenne érdemes venni helyette, ha olyan 15-20k -nál (használt alkatrészek garival) nem szeretnék többet rádobni (lap+proci -lehetőleg 4 magos+4 giga DDR3)
A jövőre gondolva valami olyan kellene ami később esetleg elbírna egy 7770 -el, és bírja a tápomAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
ovecs
senior tag
Sziasztok,
Pontatlanul fogalmaztam, valoszinuleg ezert nem nagyon jott valasz"Sziasztok,
Az adataimnal levo gepet szeretnem frissiteni, amire en gondoltam az a : lap, proci, ram , vga csere
Gigabyte GA-P31-DS3L, E5200@3.6 2*1gb kingmax 800@900, galaxy 9600gt oc+ac s1 rev2 (A hutest ha lehet akar rafabrikalnam az uj vga ra)
Nem tudom, hogy ezek a cuccok mennyit ernek mostansag, nem mai technika azert. Erre max 50 ezret tudnek radobni, ha lehet szeretnem hasznalt alkatreszekbol megoldani az egesz bizniszt. A tapom 1 Corsair VX 450 -es, olyan konfigot szeretnek amihez ez eleg, ATX meretu hazam van, es szeretnek az uj geppel majd jatszani. Vinyom is van, ugyhogy az se kell bele.
Elore is koszi"Ami kimaradt az elozo hozzaszolosombol, hogy 2 db 1280*1024 19" monitort hajtok, a jovoben varhato, hogy lecserelem 1 db 24" (vagy 32" tv) full HD -ra.
Tehat ami kell: proci+lap+vga+ram
Processzor -bol eddig a kovetkezot neztem ki:
AMD Athlon II X4 645 3,1 Ghz - Új, OEM, 1év papiros garanciával 13.990,- , de barmire raveheto vagyok.
Ehhez kelelne valami USB3 -as deszka + egy VGA olyan 30k-ig hasznaltan (nem tudom mi most a best buy) valamint 4 vagy 8 gb DDR3 na meg 1 procihuto.
Erre az egeszre a keret olyan 60-70K , a regi alkatreszeimet szeretnem eladni , azokbol olyan 15-20 k bevetelre szamitok (nemtom emnnyi a realis ertekuk jelenleg)Szoval varom az epito jellegu hozzaszolasokat
-
-
ovecs
senior tag
Sziasztok,
Az adataimnal levo gepet szeretnem frissiteni, amire en gondoltam az a : lap, proci, ram , vga csere
Gigabyte GA-P31-DS3L, E5200@3.6 2*1gb kingmax 800@900, galaxy 9600gt oc+ac s1 rev2 (A hutest ha lehet akar rafabrikalnam az uj vga ra)
Nem tudom, hogy ezek a cuccok mennyit ernek mostansag, nem mai technika azert. Erre max 50 ezret tudnek radobni, ha lehet szeretnem hasznalt alkatreszekbol megoldani az egesz bizniszt. A tapom 1 Corsair VX 450 -es, olyan konfigot szeretnek amihez ez eleg, ATX meretu hazam van, es szeretnek az uj geppel majd jatszani. Vinyom is van, ugyhogy az se kell bele.
Elore is koszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest