Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
Jó napot Professzorok!!
a másik topikot kicsit szemeteltem (The Crew) de inkább itt felteszem a kérdésemet a profoknak (nomeg ide sodort a szél is)
Szóval adott egy hétvégi gamelös júzer (azaz én ), aki lemaradt a PC-s világ egyedfejlödéséröl kb 2009 nyarán. Ezt kb a rohamos fejlödés okozta a számítógépes berkekben, amit én már nem tudtam követni.
Eddigi céljaim voltak PC-s konfignál, hogy kb 4-6 évig kihúzzam vele, eddig sikerült is. A jelenlegi már 4,5 éves, bövült 4GB-ra a ram (amit meg is bántam) de nagyjából ennyi. Szóval lépnék tovább.Nos, kis segítséggel (részben innen, részben ismerős által) összeállt egy konfig. A kérdés már csak az, hogy ez az alaplap ki tudja-e aknázni a vga-ban rejlő képességeket. Cél itt is a 4-5 év túlélése.
Alap: ASUS M5A97 LE R2.0 GL/SATA600/R/USB3.0 AMD970 ATX Sockel AM3+
CPU: AMD FX-6300 (6x 3.5GHz) 8MB Sockel AM3+ CPU (Vishera) BOX
Ram: (egyenlőre) 8GB Corsair ValueSelect DDR3-1600 CL11 (11-11-11-30)
VGA: ver 1: Asus GeForce GTX 960 Strix DC2OC-4GD5 4GB
VGA: ver 2: MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G Twin Frozr OC 4GB PCIe
VGA: ver 3: Gigabyte GeForce GTX 960 WindForce 2X OC 4GB GDDR5A tápom pedig egész pontosan : Antec VP550P 550W
Na ugye komplex a kérdés, mert ha Asus VGA lesz, akkor általában hasonló Asus VGA-khoz ajánlják a 600W környékét. MSI/Gigabyte meg elél 400W--on is.A kérdés az, hogy nyújt-e annyival többet az Asus vga, mint a másik kettő, és az alaplap ki is hozza-e a különbséget?
Kaptam hideget és meleget, kb az összes helyen, ahol írtam, hogy hol ez, hol az a jobb. Amit eddig is tudtam, lassan nem tiszta. SZóval egy átfogó válasz lenne a gyógyír.
A gép inkább játékra lesz használva (The Crew), a keret kötött (Max 150K), csak új cuccokat akarok berakni, és ha lenne ár/érték arányban jobb összetevő, akkor szívesen várom az építő jellegű kritikát.
Üdv, és hálám
Emunem[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz SyMbioTe #109903 üzenetére
Hali, ez bizony az a válasz, amire azt mondom, h konkrét
Akkor sorban:1. lehetőség, teljesen új cuccokból: (preferálva, bár kicsit fölötte van a keretnek, te hol nézed az árakat/szerzed be a cuccokat, mert nekem ventivel együtt 170k lett.)
Alaplap: Asrock B85M Pro4,
Mi a különbség az ATX és mATX között, méreten kívül.?
70€CPU: i5-4440/4460 ~50k
2 € a különbség, inkább a 4460-as.
176€Ram: 1*8Gb DDR3 Kingston HyperX Fury ~10k
Az eddig is listán volt
33€VGA: GTX 950 2Gb/GTX 960 4Gb ~47-63k
Ha befér, akkor a gigabyte, ha nem, akkor asus.
212€ / 235€HDD: Van/kell? Ha van milyen?
Ha kell: WD 1Tb Blue (WD10EZEX)
Pont ezt vettem már meg
anno 55€ volt.Ház: Van/kell? Ha van milyen?
Valami nagy darab, nem tudom a nevét, de teszi a dolgát, nincs külön venti rajta sehol amúgy, az hátrány?Táp: Ez szerintem rendben van, jóféle Delta beles.
Össz: 122-171k (attól függ kell-e ház/hdd)
Akkor ez jó vétel volt.
anno 55€ volt ez is.Ha HDD/Ház is kell:
2. lehetőség: félig új, félig használt cuccokból:
ez kimarad.Üdv.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Hát köszönöm, akkor még alszok rá egyet. Nem akarok évente cserélni benne elemeket.
SyMbioTe : Kösz a tippet. Kérdés már csak a gyorsaságuk. (Idő nálam hiánycikk)
membrandj: Táp: 3 éves. Antec 550-es. Most takarítottam ki, gyönyörű még mindig, semmi gond nincs vele.
Ja igen, a hűtő: Abból van olyan, hogy ezt ne kategória, ill ez ajánlott kategória? Én egy kb 20€-at néztem ki.
Arctic Freezer 13 CPU hűtő
775/115X/1366/754/939/AM2+/AM3(+)-hez való. Ez kb jó vagy rossz kategória?"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz DR|FTK|NG #109926 üzenetére
Közben kiderült, h a gyári hűtés is elég.
A venti : egy osztrák boltból, pobtosabban 25€ , cyberport, de német eredetű a cég.
Szegény AMD, valóban ennyire rosz lenne, h egy 6magos cpu csak egy 2magos i3 intellel ér fel? Tényleg sokat fordúlt a világ, régebben ennyire nem volt nagy a különbség.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Emunem #109901 üzenetére
Na, kialudtam magam, számolgattam, és ez jött ki végülis:
80K HUF-ról indultam, aztán meghíztunk 150K-HUFra
Config v9.99999 (finished):1. Mire fogod használni a gépet?
Otthoni, Skype, The Crew, ArchiCAD/AutoCAD.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Jóformán csak a 3 éves Antec VP550P 550W tápomat, vacsiúj WD 1TB blue (Sata) + 500 gigás Samsung (Sata), és a Pioneer DVD írót. (Ennek lesz a kinézett kártyán helye? (ATAPI) Kiegészítő elemek: Monitor: LG E2441 , Logitech egér (5 gombos), Genius K645 bill (legelső, médiagombsoros, írtó kényelmes, írtó pontos, kb 9-10 éves), Phlips 2.1-es hangosak (100W). Kb ennyi.3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Alaplap: Asrock B85 Pro4 ATX -71€
CPU: Intel Cora i5-4460 Turbo -176€
VGA: Gigabyte GeForce GTX 960 WF 2X OC 4GB -212€
RAM: 16 GB (2x8) HyperX Fury Black DDR3 1866 cl10 -64€
(elvileg nem bírja ezt, gyakorlatilag valaki már ajánlotta ezt az órajeleset)
Ház: CM N300 (plexi nélkül, pont az az oldala lenne takarva, ahol a plexi van, szóval felesleges ) - 48€4. Mennyi a kereted rá?
Már mind1
~571€ (ink 180K HUF már, de remélem 5 évig ez is kibírja)5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
Monitor Lá. fentebb. Felbontás: FHD, HDMI-n keresztül.+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Voltam, de kíirtották belőlem (AMD, nomeg Asus.)
Túl is teljesít a config [Game-Data] szerint, de az sosem árt.
Így már meglesz az 5-ös alá?
u.i: Modellező büdzsé kb fél - egy évre berekesztve
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
Hali
Bocs az OFF-ért elöre is, de nem találtam alkalmasabb helyet. (Egy volt, de azt kutya se nézi)
Tippek a gépösszerakáshoz esetleg, sorendi kérdések leginkább ezek kellenének. A többire ott a manual.
Elöre is köszönöm a helpet!!szerk: van ahol ajánlják, hogy a táp legyen az elsö, és (!) már be is legyen csatlakoztatva a konnektorba... nomeg a földelös karperec meg a többi dolgok. Ez érdekelne, hogy misztérium-e, vagy praktikus/hasznos tippek?!
Off vége.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Hali,
megint én vagyok, lenne egy érdeklődő a gépemre, de neki a jelenlegi táp kéne hozzá, néztem ezért 1-2 tápot, ami talán jó lenne.
A konfigom:
Alaplap: Asrock B85 Pro4 ATX
CPU: Intel Cora i5-4460 Turbo
VGA: Gigabyte GeForce GTX 960 WF 2X OC 4GB
RAM: 16 GB (2x8) HyperX Fury Black DDR3 1866 cl10
Ház: CM N300
Samsung SH-224GB/BEBE 24x DVD±R 8x DVD±RW 5x DVD-RAM SATA Bulk BlackA kinézett tápok:
LC-Power LC6550 V2.2-B SuperSilent 550 Watt ATX Netzteil PFC 80+ BronzeSeasonic S12II-620 Watt Netzteil 80+ Bronze 120mm Lüfter, aktive PFC
Vélemény? Esetleg ajánlat, max 20K-ig..
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Köszi a választ!
Csak azért mertem ide írni, mert itt ismerik már a kombót, nomeg asztali felhőkarcolóhoz fog kelleni
Kisebb sajna nincs itt szállítás nélkül, nekem meg már igencsak szűkös az időm, de szétnézek akkor seasonic téren máshol is.Üdv.
u.i.: Esetleg ha valakinek lenne egy tippje még, azt meghallgatom.
Szerk:
esetleg ez:
Cooler Master B500 V2 ATX 2.31 80+ Netzteil aktive PFC 120mm Lüfter[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Üdv Urak! Amelyik komponenst elfelejteném, nem említenék meg, az mind benne van az adatlapon.
1. Mire fogod használni a gépet? - Leginkább Gaming (2019->) meg munka (Autocad / Archicad)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? - Nem tudom, hogy mi az ami maradhat. (Ház+Táp+Alaplap?)
3. Milyen alkatrészekre van szükséged? - Szerénységem leginkább proci és VGA csere elképzelés felé hajlik, de elképzelhető, hogy tévedek.
4. Mennyi a kereted rá? - kb 350K Huf (1K €)
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? - Típusa: Monitor: LG 2441 BN 24" (1080p)
+1.Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt?(ilyet manapság már nem merek, ezelőtt 15 évvel igen) Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? - Egy pirosan világító gépházhűtöt (Ház: CoolerMaster N300) vennék oldalra, ha be is lehet valahová kötni az alaplapon (Asrock B85 Pro4 ATX) /tápon ( SEASONIC M12II-520 EVO 520W ATX23), ha lehet halk legyen.Köszönöm.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #160497 üzenetére
Még annyit, hogy a végleges az ez lesz:
Lap: MSI B460 Torpedo
CPU: i5 10400F
Hűtő: Arctic Freezer 7 X
Ram: 16GB (2x8GB) G.Skill Aegis DDR4-3000 CL16 RAMVGA: Asus GeForce RTX 2060 Dual OC Evo 6GB GDDR6 (Rájöttem, hogy inkább nvidia párti vagyok ) Sajnos itt sincs raktáron, ahol meg igen, ott meg 1,3x áron adják...
[link]Sajnos nem tudok i7-ben utazni, mert monitor is kell, kb az egész config felét önrésszel kell így is megoldanom.
Egy ilyen lesz: LG 27UL500-W 68,6cm (27") UHD 4K Gaming-Monitor HDMI/DP HDR10 FreeSync 16:9Áldást kérek rá, mert akkor rendelek most (vga + monitor akciós, 373€) aztán jön amikor jönni fog...
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
... ez a szerkesztés...
Szóval vga 373-ért, monitor meg 338 ojúróért.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #160497 üzenetére
Bakker, ezt nem is vettem észre:
"és nem tudom, hogy az adatlapodon a "+500 GB Samsung" az SSD-t takar-e."
Nem, sima adathordozó képeknek etc... program nem megy rá. Gondolkodom eladásán, ha nem 5k alatt van, és veszek egy ssd-t...
Ha lenne egy ajánlat erre is, azt még megköszönném."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #160670 üzenetére
Melyik passzol jobban az alaplapba?
- Kingston A2000 1 TB NVMe PCIe SSD M.2 - 80mm (ez 3,5 mm-es)
[link]
- WD Blue SN550 NVMe SSD 1 TB PCIe M.2 2280 (ez 2,38mm-es )
[link]vagy semmi jelentősége a zárójeles méreteknek?
Remélem végleges kérdés...
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
-
Emunem
senior tag
válasz dannyl #160680 üzenetére
Hali,
az adatlapon lévő gépet próbálnám ki 4k-ban, mondjuk filmnézés, asztal 4k-ban történő felhasználása, még nem gaming (bár megnézném azt is) vagy munka.
Mert elvileg bírja a 4k operálást (Supports 4K Video Hardware Decoding (10bits HEVC)) csak nem tudom még, hogy milyen területen.
Próbaképpen egy The Crew2 / Forza H4 / Asetto Corsa lesz a tesztalany, ha csak nem a működtető füst el nem szál időközben
Ez már nagyon off ide, de remélem jól gondolom, hogy asztali felbontás / Videó / képnézegetés szintjén még nem kéne, hogy baj legyen, Játék Munka már sztem veszélyesebb talaj.
De ha hülyeséget beszélek javítsatok ki.
Az új confignak ( [Itt megtalálod)] ) annak elvileg bírnia kellene.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Sajnos kb 1 éve megpróbáltam váltani, sehogy sem jött össze, márciusban meg még rosszabb volt a helyzet. Most nekifutok megint, hátha van valami jobb ajánlás/javulás. (Itt elég sokminden raktáron van megint, A)
1. Mire fogod használni a gépet? - Leginkább Gaming téren haladnék (Simulatorozás), meg munka (Autocad / Archicad) is jó lenne ha nem lenne gond.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? -
Ház (CoolerMaster N300), ODD (Samsung SH-224GB), HDD (WD blue ezex 1TB +500 GB Samsung, egyik sem SSD)
3. Milyen alkatrészekre van szükséged? - Részlegesen a gép belső része, táp gyanúsan viselkedik. (havonta van egy hisztije, sztem nőnemű)
Esetleg a vga maradhat, ha az új konfigban tud többet adni. Ha nem, akkor jöhet az új. Cél a kb 5 év kiszolgálása.
4. Mennyi a kereted rá? - kb 350K Huf a plafon.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? - Típusa: Monitor: LG 2441 BN 24" (1080p) + Samsung 55" 4K TV (Játék, meeting)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? - Leginkább Nvidia, de ha nincs gond velük, jöhet bármi.
Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? - Ventiket (3DB) cserélném a házban valami halkabbra. (ha belefér..., ha nem, marad a régi) Elengedtem a 4K felbontást, nekem elég ha 2K vagy full HD megy minimum 60FPS-elKöszönöm.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #166396 üzenetére
Köszönöm, akkor ha jól olvasom, manapság ekkora összegbe bele sem fér egy videókari? Mert ahogy én olvasom, ebben a konfigban benne maradt a régi VGA.
Akkor van még benne annyi potenciál, hogy 5 évig bírja, vagy csak szimplán kimaradt? Esetleg egy 1660 vagy 1050-es kari mennyivel tud többet, mint a jelenlegi?"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #166436 üzenetére
Itt black frájdéj van, Nálam a 350€-ban a hűtő is benne van.
kb ezek férne be:
1: ASUS GeForce RTX 3060 Dual V2 Gaming Grafikkarte 12GB GDDR6
2: ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660Ti OC EVO 8GB GDDR6, 2xHDMI, 1xDP,1x DVI
3: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6G 6GB GDDR6 Grafikkarte HDMI/3xDPEzek raktáron vannak.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Emunem #166437 üzenetére
bakker Proci nincs benne a listámban... igazad volt.
#166436: Marad akkor a régi egyenlőre, a 1050 nem lenne akkora előrelépés ezek szerint.
Na így nézne kis sógór módra a szett (raktáros cucokkal)
- GIGABYTE B560M AORUS ELITE 109,-
- Arctic Freezer 34 eSports 34,-
- %Sale 16GB (2x8GB) KINGSTON FURY Beast DDR4-3600 CL17 RAM Gaming 79,-
- WD Blue SN550 NVMe SSD 500 GB PCIe M.2 2280 8Gbit/s 56,-
- %Sale be quiet! Pure Power 11 500 Watt ATX V2.4 Netzteil 80+ Gold 69,-
- Intel Core i5-11400F 6x2,6GHz 12MB-L3 Cache Sockel 1200 (Boxed inkl. Lüfter) 176,-
-
ASUS GeForce RTX 3060 Dual V2 Gaming Grafikkarte 12GB GDDR6, 1xHDMI, 3xDP 590,- (kb 1 hónap talán)ca 1115 €... hmm
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Hali,
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Játék, filmezés. Online simes versenyjátékok. (AC/ACC, D2.0, TC2, néha Forza 4)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Gépház (. CoolerMaster N300 ) esetleg RAm (RAM:16 GB (2x8) HyperX Fury Black DDR3 1866 cl10), táp ( SEASONIC M12II-520 EVO 520W ATX23 ) amire azt mondjatok, hogy maradhat. HDD
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
alaplap, Ram (ha a régi nem jó), processzor, Vga
4. Mennyi a kereted rá?
kb 300-400e. Ft
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
1080p / 60Hz , jó ha lesz display PORT is meg HDMi 2x
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nem győzött meg meg az AMD hogy kellene. Bár ha van valami biztos cucc érdekel.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #169495 üzenetére
Hali, az általad leírt kombón mennyit kellene frissíteni?
A válaszok még 1x.
(1-2 helyen már leírtam, hogy a gép a végét járja (Feltételes diagnózis: Alapalap és vagy VGA + én feltételezem hogy táp probléma)
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Játék, filmezés. Online simes versenyjátékok. (AC/ACC, D2.0, TC2, néha Forza 4)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Gépház (. CoolerMaster N300 ) HDD
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
alaplap, Ram (ha a régi nem jó), processzor, Vga, táp
4. Mennyi a kereted rá?
kb 300-400e. Ft
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
1080p / 60Hz , jó ha lesz display PORT is meg HDMi 2x
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nem győzött meg meg az AMD hogy kellene.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz palfitom #172989 üzenetére
Hali, összelegóztam innen-onnan ezt a konfigot:
Lap: ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4
CPU: i5 12400(F) Box
Hűtő: Arctic Freezer i35
Ram: KINGSTON FURY RENEGADE - DDR4 - KIT - 32 GB: 2 X 16 GB
VGA: Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G
SSD: WD Blue SN570 NVMe SSD WDS100T3B0C - SSD - 1 TB
Ház: COOLER MASTER MASTERBOX NR600 - TOWER - ATX
Táp: Be Quiet! Pure Power 11 FMA HDD: WD blue ezex 1TB és a ODD: Samsung SH-224GB marad a régiből.
Mindez kb 1000€ körül kijött (Raktár készlet), ha áldásod adod rá, akkor küldöm is főnöknek a listát.
Előre is köszönet![ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest