- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz kirjak #105208 üzenetére
Ne nyissunk vitát szerintem. Maradjunk annyiban, hogy látatlanban többet rendeltem már életemben, mint te (nem egy cégnek). Végigrendeltem már rufusz-t, aqua-t, ipon-t, pcx-et, szinte mindig a pcx volt a nyerő. Nem reklám, de egyetlen vásárlásra alapozni... Pláne nagytételi kedvezményt ide venni. Hát ők nem adnak és kész, de az átlaguserek nem igen költenek el ott milliókat. Amit állítottam meg igazold be magadnak. Nézz ki 5 (nem akciós) terméket, az összes oldalon, és ha valahol olcsóbban jössz ki, akkor azt mondom, hogy igazad van.
Miért kell egyből végletekben beszélni? Komolyan elszomorít néhány ember megnyilvánulása: "Ez egy óriási tévedés". Rögtön odamondani, nehogy véletlenül úgy fogalmazz, hogy "nekem az a tapasztalatom, hogy..."Úgy látom tényleg felesleges volt visszajönnöm ide, mert rosszabb a helyzet, mint amikor elmentem. Kicsit próbáljon már mindenki az avatar mögé érző, hús-vér embert képzelni, neadj' Isten családapát, dolgozó embert, és nem egyből csak vagdalózni nethuszárként.
Folytatást privátban, mert úgyis törlés lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Mac Mini M2 - 16GB RAM - 256GB SSD - Apple Care: 2026.09.26.
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD