- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
Erre a lapra gondoltam, ami még a régebben volt a gépemben, ebben van egy integrált videokari. Win 7 volt eddig is felrakva a régebbi gépemben, nem volt panasza... A régi család gépén van még Win Xp (nem voltam pontos: van egy saját tulajdonú gép (az profilomnál felsorolt) és egy, a szüleim által birtokolt gép) és nemsokára megszűnik a támogatása. Főleg azért lehetséges a váltás, hogyha anyám munkájához is kell és kötelezően cserélik a rendszer a munkahelyén...
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Egy barátom kérte, segítsek neki gépet összeállítani, gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy mi a jelenlegi ajánlat.
Az összeg: 120k
Felhasználás:
- net
- filmnézés 1080p-ben
- minimális játék, ami kimerül a WoW és LoL-al.Előre is köszönöm a segítséget!
-
membrandj
nagyúr
Tudtommal leálltak a biztonsági frissítésekkel is már vagy a közeljövőben fognak.
Nem nagyon ajánlanám már senkinek..Egy kis off: [link]
Szerk.: Nem a win xp miatt linkeltem be Mielőtt páran félreértenék.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz Intel fan11 #57584 üzenetére
g3220~14
asrock b85m hds ~ 15k
Kingmax 4GB 1600 mhz ~10k.
gigabyte hd 7790 ~ 30k
hdd van.
odd van.
sharkoon vaya ~8k
corsair cx 430 v2 eu ~ 12k
~89kSSD 60 GB ~ 13k, ez sokat dobna a netezésen.
Ha kisebb grafikai igény is elég, akkor egy hd 7770 is elég lehet ~ 25k
Monitor felbontás nem írtál..
-
BReal
addikt
válasz Meghivott #57587 üzenetére
Ha jól emlékszem, délután írta valaki, hogy utánanézett az olcsobbat.hu-n a pcx értékelésének, és jópár negatív vélemény volt. Én is beleolvastam, voltak érdekesek: pl rendelt valaki 2 ramot, 1 alaplapot és a ramokból csak egy jött meg, de mindkettőt leszámlázták. De még volt jópár ilyen eset. Egyébként amikor én is náluk akartam beszerezni, először kb 3-4. csörgetésre vették fel a telefont, utána később amikor próbáltam őket elérni, vagy 10-15-ször csörgettem őket, folyamatosan foglalt volt. Amit én nem hiszek el.
-
andro93
aktív tag
Hali!
Annak ellenére, hogy milyen sokan fordulnak meg itt tanácsért gép összerakását illetően, relatíve kevés az olvasói visszajelzés, ezért ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített összerakni a gépet, és/vagy tippeket, ötleteket adott hozzá.
Így néz ki a gép:
Vga - GIGABYTE R9 280X OC (rev. 2.0)
Cpu - INTEL Core i5-4570 3.20GHz
Alaplap - ASUS B85M-G
Ram - 2x4 GB KINGSTON HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz
Táp - COOMER MASTER RS-600-ACAB-D3
SSD - KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow
HDD - WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3VGA-t iponról rendeltem múlt hét csütörtökön, szerencsére pont volt készleten, de pár óra alatt el is fogyott.
(iponon van most Sapphire Toxic 280x, 2 év garival 95k-ért, ha valaki venni szeretne, máshol nem találtam 280x-et.)
Egyébként eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, minden játék ultra beállításon, élsimítással rezzenés nélkül fut (eddig Crysis 3-at, meg Bf4-et próbáltam, ami a vga-hoz volt).
Szerintem az új hűtés nagyon jó lett, egyáltalán nem zavaró a hangja, bár így is a leghangosabb része a háznak terhelés alatt.Összességében nagyon meg vagyok elégedve, jó döntés volt, hogy játékra pc-t vettem, nem pedig ps4-et
Kössz még egyszer mindent.
Üdv!
-
Unteroff
aktív tag
válasz membrandj #57583 üzenetére
Akkor az itthoni családi gépbe megy a 2 magos proci, és felajánlom a 4 magosat neki, vagy a te Intel alternatívádat. Kéne a család gépét is fejleszteni, 11 éves Intel P4-s, de netre, videóra nincs panasza úgy, hogy valamennyi kondenzátora púpos a deszkán, csak sajna csak Win Xp fut el rajta. Az Asrock lapon van integrált videokártya (asszem nVidia 7025), a megfelelően kiszolgálna egy netezős igényt? Vagy itt van egy 7600GL, aztat' berakjam a gépbe?
Ui.: No, kicsit már elkanyarodtam a topic tartalmától...
[ Szerkesztve ]
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Meghivott
addikt
-
BReal
addikt
válasz jézusom #57549 üzenetére
Én így biztos nem vennék most semmit. Maximum akkor, ha valahol óriási akcióban van valamelyik. Spórold össze azt az összeget, amit rászánnál gépre, és majd egyben vedd meg, addigra valószínű erősebb hardverek jönnek ki, illetve csökkenhetnek az árak is.
Közben látom már Membran válaszolt rá.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz J3LLyF!sH #57577 üzenetére
-lap: GIGABYTE GA-B85M-D3H
-ssd: olcsóbban Samsung 840
-táp: olcsóbban elég az XFX Pro 450W
-ház: esetleg egy Cooler Master N200
-ram: esetleg ugyanabban az árban Patriot Viper 3 vagy Adata Gaming[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Intel fan11
őstag
Gépet szeretnék venni! 100K-t szánnék rá. Leginkább netezésre meg filmezésre lenne használva, de azért nem baj ha fut rajta pl a diablo3 Rendelkezem egy 160 gigás sata2es vinyóval és egy satás dvd meghajtóval. Ezenkívül minden alkatrészre szükségem lenne. Lehetőleg Inteles konfigot ajánljatok!
Battletag: hojszi#2983
-
Unteroff
aktív tag
válasz membrandj #57565 üzenetére
Pedig rendesen működött a régebbi 2 magos AMD, ha nem gond, megkérdezem, mi a baj vele, ha csak net meg film nézés lenne? Tudom nem egy mai darab. Nem tudom, mennyit akar haverom rá szánni, egy bő 10 éves gépet cserél le. Bár ha első probléma az, hogy talán 1-2 év múlva nem ér semmit a teljesítménye az akkori kor rendszerigényeiben, akkor megértem...
Esetleg apródon van példa ilyen régebbi darabok vételére? (Bannye, ha nem cseszem el szeptemberben az alaplap és proci vásárlást, lenne már egy jó kis középkategóriás gamer-gépem.. )
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok! 220k körül kéne játékra gépet összerakni. Kellen alaplap, CPU,RAM,VGA,SSD,HDD,ODD,TÁP és HÁZ. Én ezt gondoltam ki:
MSI B85-G41 PC Mate
Intel Core i5 4570 3.2Ghz
KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3P1K2/8G
GIGABYTE GV-R927XOC-2GD-GA R9 270X 2GB GDDR5 BF4 Edition PCIE
KINGSTON 120GB SATA3 2,5" HyperX 3K SH103S3/120G
WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
SAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM
THERMALTAKE VN400A1W2N Commander MS-I
FSP Raider 550Előre is köszonöm!
Összeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
törölt tag
válasz Meghivott #57571 üzenetére
A kiszállítást nem tudom, személyes átvételről beszéltem.
Amúgy mivel van munkanap szombaton és hétfőn is, szerintem ha szombat reggel 7-ig meg van rendelve az alkatrész, akár ki is vihetik hétfőn. Bár jobb szerintem telcsin megkérdezni, ha kari ajándék lesz[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Somogyi000 #57567 üzenetére
Ha csak poker és nincs játék, akkor egy i3 oda jó lehet. SSD kötelező és min 4GB ram.
De ha több tracker, stb fut, akkor lehet már inkább egy i5-re neveznék be.
-
törölt tag
válasz Somogyi000 #57567 üzenetére
SSD-vel nekem 8GB RAM-mal az i3 is elég volt p.trackerre.
...de ha gondolod vegyél 6 magos FX-6300-at...
vagy i5-öt, az még erősebb és sokat sem eszik... -
jézusom
addikt
Köszönöm a segítséget!
Azt hiszem megyek lottózni, hogy legyen pénzem.
-
membrandj
nagyúr
válasz Unteroff #57564 üzenetére
Azt semmikepp. Vagy a tied vagy egy g3220+b85 lap vga nelkul. Bar igp-ben ez se egy eromu, de netezni,fimmezni boven eleg. Ha a tied, akkor egy vga kell meg melle, de ha mar veszel,akkor valami ertelmeset.
[ Szerkesztve ]
-
Unteroff
aktív tag
válasz membrandj #57559 üzenetére
Persze, nem akarom lehúzni, most áraztam be a megfelelő topicban, kicsit húztam a szám szélét, hogy 3 hónapja még +5-7 el többé vettem (az aprón videókártya nézegetés közben húztam a szám szálát még, mikor használt, 2-3 hónapos karikat próbálnak eladni ugyanazon az áron, amin vették), de még rendben van a proci - AMD FX 4130 BOX, szeptembertől 3 év garancia - kb. 16eFt, és a deszka meg (ugyanúgy 3 év) 15-ért...Esetleg, mert jó haverom, és ha egybe venné, akkor még kisebb akció lehet. Vagy még egy AMD Athlon II X2 245 (kb:6eFT) és egy Asrock N68-S3 UCC (kb. 7) deszka párosítás, az elég egy Win 7 netezés, videózás, esetleg retro játék.
-
törölt tag
válasz membrandj #57560 üzenetére
Ha jól tudom ipon-nál ha reggel 7-ig beérkezik a megrendelés, akkor még aznap átvehető. Tehát ha holnap reggel 7-ig leadom akkor du. 14-től átvehetem az alkatrészeket.
Szombaton amúgy munkanap lesz, ha jól tudom, bár azt nem, hogy mi lesz nyitva. Az egyik nagykerről tudom hogy nem, viszont hétfőn igen. Szóval ha hétfőn reggel ipon-ban 7-ig leadok egy rendelést, akkor az hétfőn du 14 után átvehető
Szerintem a többi nagyker is nyitva lesz hétfőn, bár ez csak egy elképzelés részemről, mivel Ők sem a pénzük ellenségei, érdekük hogy kari előtti utcsó munkanap kiszolgálják az ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
az úgy nem lesz jó, elsőnek vegyél egy minőségi tápot ahhoz mérten mekkor lesz a konfig, ahogy nézem egy 450-500w doszt elég lesz, mikor összegyűlt a teljes keret vegyél meg mindent egyszerre, ennyire elaprózni nincs értelme
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Mindazoknak, akik karácsonyra akarnak gépet venni:
Innentől kb. lehetetlen.Pcx,ipon,stb. nem tart raktárkészletet, tehát hiába látod,hogy rendelhető. Az nem náluk van, hanem a nagykerbe.
Max személyes átvétellel tudom még TALÁN elképzelni, de aki rendelni akar, az már lemaradt.
Ha nem számít,hogy karácsony után fog megérkezni,akkor kérj segítséget nyugodtan, itt leszünk.
-
membrandj
nagyúr
válasz Unteroff #57552 üzenetére
Hát ez pont az az eset,hogy neked megéri, ha haver átveszi, de közbe netezős alap gépnek egy integrált vgas g3220+ b85 lap is bőven elég lenne. Ha játék is szóba jön, akkor már jobb az fx nyilván.
Persze csak akkor, ha használt áron adod el.
-
membrandj
nagyúr
Na ennek nincs értelme. Mire összáll a géped, addigra már lehet,hogy lesz jobb vétel is.. Inkább spórolj össze egy nagyobb összeget. i3 abszolút nem éri meg pl.
Még ram-nál simán okés,hogy 4GB-al kezded, meg átemenetileg régi ház,de az összes többi hülyeség.
Kalkulálj ki egy összeget. Ha már rendelkezel vele, akkor segítünk.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Unteroff #57554 üzenetére
FX-8320 4,3-4,4 GHz-re húzva megveri az i7 3770-et többszálas teljesítményben. Szóval megéri azt a 10 K-t.
Az FX-6300 és a 8320 az ami megéri. Persze a tuningját azt meg kell tanulni. (A 6350 és 8350 az előzőknek a nagyobb alapórajelű verziói kb. + 5 K-ért.)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
-
Unteroff
aktív tag
válasz Buci21 #57553 üzenetére
Ja, ez volt a legolcsóbb (és az ipon-on elérhető), és van rajta előlapi USB3.0 támogatás - az előzőn nem volt - , így egész jó lesz... Csak még nincs itt az alaplap.
Szerelés elég nehézkes ezzel is, a mostani házam is cserélve lesz ( a mostani valami egyszerű M-Tech ház), egy XIGMATEK ASGARD PRO-ra, így jó kis faja gép lesz majd, ha összejön.
Még annyi kérdés, hogy megéri-e egy FX-8xxx +10k-val, vagy sem egy FX-6xxx-től? A nemsokára megjelenő AAA játék gépigényeitől "ájultam el", illetve mindkettő "next-gen" konzolnak 8 magos procija van, csak azért kérdem, mert sokan megelégednek egy FX-6xxx-vel. Illetve, melyik FX-6xxx-est és FX-8xxx processzort ajánlott megvenni, ha játék lenne a fő szempont?
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz Unteroff #57552 üzenetére
a 4 magos FX alá jó lesz bármilyen lap, de a 6-osnak is kb megfelelne, a 8as pedig felejtős ajánlhatod neki a 4130-al együtt, 4 giga RAM bele, valami kis VGA, egy SSD és jó kis gépecske
az UD3P pedig jó döntés, én is találkoztam vele nem is olyan rég, és úgy ment vele a szerelés és beállítgatás, mint a karikacsapás
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Múltkor érdeklődtem, milyen alaplap kell egy FX-6xxx vagy 8xxx alá, mert a mostani deszkának nem jó a tápellátása (Gigabyte 970A-D3). Már vettem is egy GIGABYTE GA-970A-UD3P-t, de így akkor felesleges lett az előző. Haverom érdeklődött, hogy ha már így benne vagyok a gépfejlesztésben, nem lenne-e pár felelsleges gépalkatrészem, amit megvenne tőlem, és szeretném kérdezni, ajánlhatom-e a régebbi alaplapomat (hozzá egy FX-4130-at). Nekik csak a szüleinek kell egy netezős, videónézős, esetleg egy kis játék, de nem nyúlka-piszkálnak a biosban meg egyéb teljesítményprogramokban, csak alapon.
Egyébként a régebbi alaplapomnak csak annyi a baja, ha egy FX procit akarok húzni, gond lesz vele, esetleg elszáll az alaplap?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
balyo
csendes tag
Ahonnan szeretnem rendelni a gepemet nincs raktaron Cooler Master n300 haz. Ezert szeretnek kerni valami arban hasonlo kategorias hazat. Cooler Master Force 500 -at neztem ki ami korulbelul meretben es kialakitasban hasonlit az n300-ra. Van valakinek tapasztalata ezzel?
-
jim bcs
nagyúr
válasz jézusom #57547 üzenetére
igen jó és elég is teljesítményre, de én már nem raknám alá azóta sok minden változott, ameddig el tudod adni addig add el most még eladható 1-2év múlva már nemigen
én azt mondom akár i3 alá is vegyél újabb tápot amely megfelel minden mostani követelménynek, már egy sima 80+ vagy 80+Bronz táppal is tökéletesen elvagy nem kell feltétlenül Gold
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz membrandj #57545 üzenetére
Valóban "kínai" neve van. Akkor ezt többen ajánlották. 10 évvel ezelőtt volt kb 20e Ft nagykerben. Van rajta minden csatlakozó, ami akkor kellett, sata táp is. 16cmes venti, automata funkcióval, hőmérő kimenettel stb.
Gondolom biztos volt rossz széria belőle, ha ennyire emlékeztek rá.De ha már témánál vagyunk, csatlakozóilag jó egy P4 táp mostanra egy pl corei3 proci alaplapjához?
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Tengri #57534 üzenetére
Nem érted. Ha tuning akkor kell egy asus z87A szintű lap~ 35k legalább. Amit írtál lapot, azzal az ég világon semmi baj (sabertooth), csak felesleges pénzköltés.
Ha 76-ért tudod a k-s végűt újonnan, akkor vedd azt.
Asrock h87 fatality lappal elvileg lehet húzni,nézz utána. Ha így van, akkor 25k-ért az a te esetedbe jó vétel.
Proci hűtő passz,de hogy értelme is legyen a tuningnak ilyen 10-15k körül érdemes nézni.780 nem éri meg.
Ha húzni akarod, akkor lehet inkább 650-et vennék,de 20k-ért az sok, 17k körül már láttam.
Vagy
szimplán nem foglalkozol vele,hogy k-s a proci és veszel egy sima b85-d3h giga lapot alá egy 770 vga-t és kész.Ebbe nem tudod húzni, de egy 770-hez full hd-n bőven elég az alap órajeles i7.Ezt is csak azért mondom, mert 2k-val szereznéd durván drágábban, mint a sima 4770 az pedig később eladásnál annyit simán érni fog.
-
jézusom
addikt
Lámavision ON.
Régi P4 ATX ház jó egy mostani konfighoz? És a táp? (Superflower SF-480T14A, Max power: 480W; Max peak 530W)
Gondolom teljesítmény jó lehet, de a csatlakozókkal nem vagyok tisztában. Esetleg átalakítós csati?
Köszkösszii
-
jim bcs
nagyúr
válasz Tengri #57534 üzenetére
meg a HT-ban, elég neked a sima egy jó H87-es lappal
Tápot minek veszel akkorát tán a klíma is a gépre lesz kötve? még egy 550W-os is sok
(#57535) BReal
280X hivatalos TDP 250-300W, azért írnak nagyobbat mert az elmúlt években a support belefutott 1-2 user error-ba ahol a gagyi 400-500w-os tápok hazavágták a vga-t így direkt nagyobbat lőnek be hogyha a user noname-t köt rá akkor is elbírja[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz membrandj #57519 üzenetére
Az i7 4770k és a 4770 között + 8k van a pcx-nél. Én a k jelût tudom csak beszerezni ismerõstõl 76k-ért simát nem.....a különbség csak a tuningban van? Deszka olcsóbb: asus z87-k 31k-ért. Bár a sabertooth lapot sokan ajánlották....nem ér annyit? Procihûtõt melyiket érdemes rá venni? A ramot is 1600ra változtattam. Tápnál csak +1k a nagyobb (750-es) és ha lesz év végi jutalom akkor belefér a gtx 780 is vagy elég akkor is a 650-es?
Elore is köszönöm a segítséget."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
BReal
addikt
válasz F-ECT$ #57529 üzenetére
SSD-re tökéletesen fölösleges mindent rátelepíteni. Csak azért, hogy a pályabetöltés gyorsabb legyen, én biztos nem pazarolnám az SSD élettartamát. Mondjuk ettől szerintem én is 120gb-osat fogok venni majd, de ez még a jövő zenéje. Gondolom úgyis alakul majd később az áruk.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz membrandj #57521 üzenetére
Ha maradok a 270X-nél, de később esetleg váltanék 280X-re, akkor is elég lehet egy 550-es táp?
A gigabyte és asrock lap eléggé egy árban van, minőségileg is egyformák, van amiben jobb az egyik?
SSD-ből inkább szánok rá picit többet, hogy az oprendszer mellett minden telepített progi elférjen rá. Ha jól tudom, akkor 10-20%-ot szabadon kell rajta hagyni, no meg egy játék akár 10-20GB is lehet, így nem árt ha picit nagyobbat veszek.
Dive ever, work never.
-
jim bcs
nagyúr
hát ez is egy szemlélet, én az enyémet jobbnak érzem mivel a mostani játékok high-ultra garfikájához a 270X egy picikét karcsú, a fhd az valahol mindegy mivel a mai vga-k képesek megalkotni
ezért jó ez a fórum, 2 szemlélet 2 út így majd a kedves vásárló eldönti melyik út fekszik neki jobban
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz jim bcs #57526 üzenetére
Szerintem simán jobban jár, ha most veszi a picit gyengébbet, aztán mikor úgy érzi cserélni kéne, eladja a sajátját, és vesz egy hasonló árkategóriásat, mint ez volt. Anyagilag is jobban fog kijönni. Nyilván ha van fölöslegesen költendő pénze, nyugodtan, de azért valahol csak kell húzni egy ésszerű határt.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz F-ECT$ #57523 üzenetére
fhd-hoz elég a 270X-is de nem 1 évre veszed a vga-t gondolom és szeretnél a grafikai beállításon állítani hogy részletesebb legyen ehhez azért nem árt a 280X, minimum high garfikához nem árt egy erősebb vga én erre alapoztam
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz F-ECT$ #57523 üzenetére
A te felbontásodra még egy 270x is sok..
270x-el full hd-n is simán lehet játszani..Ez nem egy 6670 szint.. Pedig még azzal is játszanak emberek full hd-n.. Azért a lú túloldalára nem kell átesni.. Nyilván nem jó választás full hd-ra egy 6670, de egy 270x már bőven jó kategória.
Ha csak 280x és társain lehetne normálisan játszani full hd-ba, akkor vagy a monitorgyártók zárnának be vagy a játékkészítők..
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
jim bcs
nagyúr
válasz membrandj #57520 üzenetére
-méretre nem hűtésre, volt Core 3000-em jó de nagy matx-hez
-kingston ramokat már gariztattunk, patriotot-adatát egyet sem, ebből jön a "mánia"
-oké hogy erősebb az fsp de minek mikor olcsóbban elég a 450W
-ssd: szerintem jobb a samu
-ha játszani akar akkor kell a 280X és nem vészes az áraBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
membrandj
nagyúr
válasz F-ECT$ #57512 üzenetére
Teljesen rendben van. Tápból elég az 550 verzió is.
giga b85m-d3h szintén mehet ha olcsóbb.Monitort cserélnék én is inkább..
ssd-ből például egy 60-as is elég lehet, az -7k.
Tápon is fogsz egy ötöst.Egy jó ips monitor~ 45k.
-
membrandj
nagyúr
válasz jim bcs #57513 üzenetére
Ház felesleges? Hogy lehet egy jó 3 ventis ház felesleges?
Ram mániád még mindig nem értem.
xfx pro oké,hogy nagyon jó táp, de egy fsp raider 550 kicsit erősebb és szintén kiváló beles
SSD: semmi jelentősége .
280x erre a felbontásra nagyon sok.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz F-ECT$ #57512 üzenetére
lap: én inkább ezt venném ha nem akarsz H87-est: GIGABYTE GA-B85M-D3H
ram: ugyanannyiért van Patriot Viper 3 vagy Adata Gaming
táp: az oltári nagy, egy XFX Pro 450W doszt elég ~15k kötül megkapod
ház: felesleges elég az matx ami olcsóbb pl.: Cooler Master N200
ssd: inkább Samsung 840
vga: mehetne egy erősebb azaz R9-280X
1400x1050 felbontás: ide monitor kellene[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Játékra, 1400x1050 felbontás mellett kb 200k körül, oprendszer nélkül ez mennyire ok?
Lap: ASRock B85M Pro4 - 18k
CPU: Intel Core i5-4570 processzor 36 hó gar. 48k
Ram: Kingston HyperX PnP 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3P1K2/8G memória 99 hó gar.22k
VGA: R9 270X 55k
Táp: FSP Raider 650W tápegység 36 hó gar. 20k / Seasonic S12II 620w 19k / Más?
Ház: Fractal Design Core 3000 fekete 19k / Ide jó lehet a CM Centurion 6? (22k)
SSD: Kingston 120GB SV300S37A/120G SSD meghajtó 36 hó gar. 21k
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar. 15k / Másik WD?
ODD: Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író 12 hó gar. 4kEz eddig 220k, érdemes valamin faragni, vagy az már csak nagy kompromisszummal menne?
Dive ever, work never.
-
Tengri
senior tag
válasz membrandj #57498 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget. Húzni olyan jó egy év múlva szeretném csak amikor már beleástam magam a témába. Mi a baj a deszkával? Stabil és megbízható lapnak olvastam a sabertooth z87-et. A hdd és ssd-s tanácsodat megfogadom."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Ha ilyen IGP-s procit veszek, és később veszek dedikált VGA-t, akkor lehet úgy állítgatni, hogy a 2 vidkari együtt dolgozzon?
Egyáltalán, most csak intelnél van ilyen IGP megoldás?
köszi!
-
pumi1980
tag
válasz membrandj #57464 üzenetére
Köszi.
CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W - 0K
SAMSUNG HD501LJ SATA II - 0K
CPU Cooler s1155 - 0K
Tőle rendelve [link]:
INTEL CORE i5 2310 OEM - 32990 Ft
ASRock B75 PRO3 (s1155) - 16500 Ft
KINGSTON HyperX Blu [1x4GB] 1600MHz DDR3 - 9990 Ft
SAPPHIRE HD7790 1GB GDDR5 - 29990 Ftösszesen 89470Ft.
PRO3-M lap itt nincs, de szerintem a sima PRO3 ugyanaz csak normál ATX méretben. -
BReal
addikt
-
ryger
aktív tag
válasz sz.istvan001 #57500 üzenetére
Felesleges erdeklodni, valoszinu HKC es tarsai tap van benne, illetve valami xx55 FM2-es lap. Ha megvan ra a kereted kp-ban akkor inkabb ird le mire szeretned hasznalni es kapsz ajanlast. Olvasd el az elso hsz-t!
-
nagyúr
Kicsit off: pcx-es rendelesnel nem szoktak valami gari papirt kuldeni? Pick pack ponton vettem at egy ssd-t, de meg csak be se volt csomagolva, szimplan az ssd gyari csomagolasara volt felragasztva egy cetli a nevemmel. Sehol semmi szamla vagy garipapir. Ha tonkremegy mit tudok csinalni? Termeszetesen se telefonra se emailre nem reagalnak. Mondjuk meg se lepodok, multkor is holt taplok voltak. Erdekes modon az ipon egy oran belul valaszol az emailekre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Fractal Resign Ryzen 5600G ITX PC HTPC
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Eladó Stílusos Gaming PC i5-8500, 16GB RAM, R9 380, 1TB HDD - Lian Li O11
- Intel Xeon E3-1275 4mag 8szál (i7-3770K) + GIGABYTE GA-Z68P-DS3 + 16GB DDR3 1333Mhz
- Intel I5 4690, 16gb DDR3 Corsair, B85, SSD+HDD fél config
- Eladó Dell Optiplex 9020 SFF / i7 - 4790 / 8GB RAM / 128GB SSD / Win10 Pro
- Asztali számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest