- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz BURN28 #46652 üzenetére
Nekem kevesebb mint 1 év után ment tönkre a a görgője. És amiatt, hogy nem optikai elven működik, hanem valami szutyok réz érintkezős az egész, kb szétkeni a görgő oldalán az érintkezőt. Így konstans érintkezik. Az A4tech topik tele van pont ugyanilyen beírásokkal, hogy 1 év után görgő szar.
Egy 400ks géphez ne egy 4k-s egeret rakjunk már, hanem valami normális logitechet. Szerintem.
Persze nekem is csak 1 Logitech egerem van kb 7 éve, így emiatt is javallanám ezt.2 év alatt vettem 2 egeret (5 és 6k), hogy majd ez jó sokáig bírja. Mind2 szar. Helyettük vehettem volna valami normális logit és nem lett volna gondom.
ShellKretor: mivel nekem csak egérrel volt eddig rossz tapasztalatom így billből kb egy sima 2ks is elég lenne, de egérből is valami tényleg márkás. A4tech topikot kellene nézni, hogy mennyi gond van velük.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!