Hirdetés
Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz #98593280 #31636 üzenetére
Úgy érzem, az említett user nem csak téged szúrt ki magának, az egész topik szúrja a szemét. Hogy miért, azt nem tudom.
Ez nem megoldás. Ha itt nem kapnak a userek ajánlatokat, akkor pár nap alatt behal a topik. Ez nem lesz jó senkinek. A userek vehetik majd az i5-650-eket, i7-970-eket, amiket a boltok rájuk sóznak, meg a phenomokat 30 ezerért két héttel a bull megjelenése előtt.
És mindezt egyetlen troll miatt? Nehogy már örömet szerezzünk neki!notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Jim-Y
veterán
válasz #98593280 #31636 üzenetére
Szia, hát emiatt ne hogy elmenj, tény, hogy megint nyers voltál, ha emlékszel ez már közöttünk is előjött egyszer, még korábban.. de a te nyersséged még mindig nem annyira undorító, mint hogy ő huszadszorra is előhozza azt az alaplapos dolgot, számomra ezzel a gyerek lehúzta magát, ez teljességgel unszimpatikus volt tőle, addig nem volt vele bajom amíg azzal jött ellened, hogy milyen a hangnemed, ebben még talán egyet is értettem vele. De miután ezt az etron chipes dolgot felhozta.. igazából el se olvastam, hogy mit ír ... szóval nyugodj meg, a gyerek saját magát szajkózza, és másba nem tud belekapaszkodni, csak az etron csipes témába szerintem szánalmas.
Megj: én ennél többet ebbe a témába, erről, nem fogok írni, és szerintem más se tegye
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó belépő szintű Gamer gép!
- Asztali számítógép (I3-7100, 128GB M2 SSD, 8GB RAM, WIN 10 Home)
- I7-12700K, Asus Prime B660M-K D4, Zotac RTX3070, RAM 32GB, M2 SSD 1TB, Seasonic 750W Gold
- 4K GAMER PC! i7-14700KF + RX 7900 XT + 32GB 7000Mhz + Z790 + 360 AIO + 1TB M.2 + 1050W / BESZÁMÍTÁS!
- Stalker 2 (+ bónusz) Steam Key (Letöltőkód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest