Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
#98593280 #183 üzenetére
Köszi a választ, de...
Kingston-al is kéne mennie hisz benne van a lap gyári Memory suport list-ében.
Kingmax valahogy olyan fura, még a weboldaluk is elég össze-vissza áll + egy memória pontos típusát is elég kideríteni. Tudom nem ez számít, de akkor is.
Továbbá Kingston valóban 1.5 V-os, ez későbbi váltásnál jól jöhet (vagy eladásnál így megveheti egy Inteles tulaj is majd)
Geil ramot Ipon os srác se ajánlotta ehhez a ram+cpu kombóhoz sajna, de itt a ph-n is olvastam hogy nem a legjobb párosítás. Pedig jónak néz ki.
Ha nincs különbség és később sem lesz (a gyakorlatban) akkor mi értelme a RAM tuningnak?Hogyha az APN is elég csendes akkor inkább azt veszem, VGA-hoz úgyis lesz kábel.
Egyébként mitől csendesebb?Szerintem +33% tuning nekem már elég.
Egyébként ezeken a lapokon nem izzanak a MOSFET-ek alapon és tuning alkalmával? (mivel nincs rajtuk borda)
Aktív témák
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest