- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Akkor:
Amit belinkeltem képet, azt asztali számítógépről(Win) készítettem. Ott érhető el ez az automatikus fordítás menü a youtube-nál.
Viszont ennél a boxnál meg nem találtam megoldást arra, hogy ott is elérjem ezt a funkciót. Arra gondoltam, hátha létezik hozzá olyan app, ami ugyan olyan menüt ad youtube-ra , mint win-en…. Remélem érthető vagyok💁🤓
(Egy és ugyan az videóról beszélek) -
Beni2360
félisten
válasz
bajtokarpi #9123 üzenetére
Nálam volt már ilyen de azért mert a beallitasokban a quit 4K-ra állítottam. Vissza tettem 1080p/60-ra elmúlt a dolog.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Strong Leap-S1 tulajokat kérdezném. Nektek nincs gond a távirányítóval? 4 hónapos készülékről beszélek, nálam meg van hülyülve a távirányító. Azt csinálja, hogy ha egyet szeretnék jobbra-balra, vagy akár le-fel léptetni fogja magát és kettőt-hármat léptet. De valamikor teljesen "letekeri" a menü legaljára. Teljesen mindegy milyen streaming szolgáltatást használok mindegyiknél csinálja. Kurva idegesítő.
Köszi
-
yzww81
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a Beelink GT-King Pro -val kapcsolatban?
-
KBL001
tag
Elméletileg ami Google Sertificed,azon mennie kellene,áruházból leszedve. Aptoide-dal biztos lehet telepíteni.
Amelyik meg nem Android TV-d,hanem Android OS-es,azon meg nagyobb esély van rá. (Mint pl egy tablaten is megy)De valójában nekem is ez volt a kérdésem lentebb,de mivel nem jött rá konkrét infó,próbáltam kutakodni.
Így maradt nálam egyetlen versenyzőként a Strong.
Sztem hó végén tesztelem. -
yzww81
csendes tag
Sziasztok,
Létezik olyan Androidos box ami futtatja a Telekom tv go appot?
Vagy ez már csak egy álom, és feltétlenül kell még egy telekomos tv box a második tv mellé? -
I.papi
tag
Sziasztok!
Olyanban tudna nekem segíteni valaki,hogy manapság van olyan TV okosító amivel működik a vodafone app-ja? Nem szeretnék még egy beltérit,se nem kábelezni a házat. Ellentétes infókat találok. -
Lala6
őstag
válasz
Csápájev #9106 üzenetére
Lehet hozzá USB-t is OTG kábellel, itt írnak róla: https://androidpctv.com/review-fire-tv-stick-4k-max/
Twitch is van rá, de minden megy, ami az Android-ra van. -
KBL001
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata,hogy a Strong Leap-en és a Thomson THA100-on rendesen működik e vodafone tv app,illetve böngesző működik e rajta?
Köszi a válaszokat!
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Egy h96 max boxal lenne kis problémám, a gyári rendszert tabletnek veszi a google és eképpen is kezeli. A play storból telepített appok úgy is néznek ki és nehéz kezelni a hozzá való kis pár gombos távirányítóval. Konkrétan a netflix, hbo max, és diney+ apokkal van gondom. Ezek pl az lg tv-n százszor jobban kezelhetőek. Szeretnék rá tenni kimondottan android tv rendszert, tudtok ajánlani ilyet? Vagy másnál nincs ezekkel gond? -
Lala6
őstag
Fire TV Stick 4K, kollégánál van olcsón: https://hardverapro.hu/apro/aftv/hsz_1-25.html
-
Beni2360
félisten
válasz
#46824192 #9099 üzenetére
10 évvel ezelőtt a Griim első évadánál voltak ilyen gondjaim mire rájöttem, hogy mi okozza.
Nem ismerem a MI KODI-ját de A CoreElecnél van lehetőség a Beáll>Rendszer>Engedélyezési lista. Ha van ott próbálkozzál egy felbontás kiválasztásával amikor azt a sorozatot játszod le. A konvertálással gondok lesznek főleg ha felirat kell hozzá. Ez be van állítva?
Képernyőhöz igazítást, ha van nem szabad aktiválni.
-----------------
csibe1 már a CE alatt ki is vették ezt az opciót mint a képen is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 5 5600X - RTX 3070Ti - 16GB DDR4 - 1 TB NVMe SSD - MINDEN GARIS
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest