- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #56096 üzenetére
Na várjatok, most azt olvasom:
There is no K version of the 4570, and since it doesn't support 4 additional bins like the K-series, you're limited to forcing max. turbo on all 4 cores at 3.6GHz, plus any additional BCLK overclocking above 100 (probably in the neighborhood of 103-104) you can get away with.Tehát ez azt jelenti, hogy a Haswellnél már a Z-s lapokban sem lehet húzni a nem K-s procikat? Az Ivy esetén még ugye megvolt az a +4-es lehetőség.
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #56096 üzenetére
A "csupasz" tuninglapokról megvan a véleményem .... de az nem pozitív. Viszont szorzózáras alá megfelelhet úgy is csak a turbó órajelig lehet őket húzni.
(#56098) BomiBoogie
Ahogy írod nincs turbó feletti órajel. Annyit nyersz hogy mind a négy mag a turbó órajelen fog menni terhelés alatt . Legalábbis ahogy én tudom.(#56099) Pete55555
"Ha kivezetné az AMD az AM3+ procikat, azzal végleg tökönszúrná magát." IIgen azt én is látom hogy a legerősebb platform az AMD-nél de viszont eladási szempontból az APU megy az AMD-nek. Legalábbis amiket olvastam sikkeket ezt írják .... Viszont természetesen nem azt írtam hogy pikk-pakk nem lesz FX .....(#56100) Apollo_21
"nembírnám ki hogy nélkülözzem a lehetőségét a több kártyás rendszernek " Akkor végképp nem értem miért a Killer-t erőlteted ....
Killer:
- 1 x PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2 @ x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 Slot (PCIE4 @ x4 mode)
Extreme6+:
- 2 x PCI Express 3.0 x16 Slots (PCIE2/PCIE4: single at x16 (PCIE2); dual at x8 (PCIE2) / x8 (PCIE4))
- 1 x PCI Express 2.0 x16 Slot (PCIE5 @ x4 mode)
Bár azért megnézném két R9 290 -el mit kezdene a Kaveri!Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest