Hirdetés

Aktív témák

• anjani182

őstag

Hi!

Én nemrégen vettem egy Creative 2.1 T2900-at 17k körül volt Békéscsabán!

Azt hiszem 29W a teljesítménye (RMS), de az én kis 8-9 négyzetméteres emeleti szobámba tökéletesen elég :)) A szomszéd se igazán szereti, és szépen szól, mert 2 magas, 2 közép és 1 sub hangszórókból áll, ez úgyoszlik el, hogy 1 mélynyomó, és 2 satellite!

Csak ajánlani tudom! Magam részéről nem látom értelmét erősebbe befektetni, mert nem hallgatok pop, dance stb. zenét csak punk/rock és az meg már a mély hang állítás felénél már csúnyán szól ezen a Creativon, eccerüen nem kíván olyan mélyet, ennyi tehát felesleges nekem 50-100 wattos mélynyomó! Azt vegyen az aki diszkót hallgat....

Azé kipróbálatam tüc-tüc számot, annyit mondhatok, hogy szekrényajtót bontottam vele, vmi Groove Coverage volt, de a szekrényajtó rezgett össze visssza, elsőnek azt hittem a mélynyomó torzít, de nem! :))) SZóval nekem ez
    bevált!

Üdv, Jani

Ja és 30kból sztem vedd a Logitech Z-3at, mert az 23k körül van, kicsit erősebb, mint az enyém, van távja, és a jelzajviszonya is picit erősebb, szóval az megéri, ha lett volna rá pénzem azt vettem volna, de a Creativeba se csalódtam! Mondom punk/rockhoz felesleges sok wattos cucc... főleg kis szobába... arra ott a gitárom + az erősítő :DDDDDDDD

Aktív témák