Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Én azt mondom verd ki gyorsan a fejedből a TN-panelra váltást
Hidd el nem jó az a visszalépés.
Mondok egy példát írtad hogy film nézésre is használod annak a Samsungnak sokkal sötétebb a feketéje ami kifejezetten jól jön film nézéshez.
Én olyanról még nem halottam hogy valaki egy profibb panelos monitorról váltott TN-re, általában a TN-ről szoktak váltani az user-ek
-
old_artist
addikt
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Üdv!
Ezt most komolyan kérdezed? Egy TN paneles, legyen az LED háttérvilágítású, sohasem lehet összehasonlítani egy S-PVA monitorral, mint a samu 244T, mivel egy *VA paneles ég és föld a TN paneleshez képest!
Ha váltáson gondolkodsz, akkor ne tedd!
- visszafejlődés, ha TN panelesben gondolkodsz, még ha az LED háttérvilágítású is! 
Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hidd el nem jó az a visszalépés.
- visszafejlődés, ha TN panelesben gondolkodsz, még ha az LED háttérvilágítású is!