Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• megint én

őstag

válasz Nyugdíjas #8167 üzenetére

Értem-értem. És köszönöm a hozzáértésedet. De még lenne pár kétségem, mert ha tényleg ennyire jó, akkor lehet, hogy várok még egy kicsit és spórolok a Dellre...
    Akkor a kételyek a következőek.

Megnevezés

LG

DELL

Válaszidő

2ms

8ms

Kontrasztarány

50,000:1

1000:1

A monitor 99, 99%ban játékra kell. Főleg CSS. Ezért nagyon fontos szempont a válaszidő reakcióm elvileg 90 és 110 ms körül van, és nem olyan baromi sok az a +6ms, de talán számít, ezt nem tudhatom mindenesetre jól hangzik az a 2ms. És az eddigi monitorjaim (olyan 6db volt kb.) szinte mindegyiknek volt valami hibája vagy fájt a szemem, vagy szemmel látható volt a frissítése. Ez pl a mostani AOCnál is van és úgy nyilvánul meg, hogy megjelenik 1-1 apró csík. Ez állítólag azért van, mert a monitor "csak" 60at frissít míg a gépem 200-300at, és elvileg a V-sync kiküszöbölné, de az a csben egyenlő a halállal, mert nem reagálja le azonnal az egér mozgását. A másik, hogy ha elindítok egy másik játékot, programot ami teljes képernyős akkor van hogy nem tölti ki teljesen a képernyőt, és olyan is hogy életlen lesz a kép. Ilyenkor az "auto" vagy máshol "autoconfig" gombot kell megnyomni. Eddig szinte csak az LG volt ahol magától autokonfigolt ha állítottam valamit. A kontraszt aránya is az LGhez húz hiszen 50xese a Dellének. Szóval nem tudom mi kell igazán nekem.

Aktív témák