- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
Fix
tag
válasz
szatocs
üzenetére
Na szóval érdekes. A tesztekben a SAMSUNG P2450H monitor nem éppen tartozik a legjobbak közé viszont akik megveszik azok többsége megvan elégedve vele.

Hol az igazság?
Már nézegetem a BENQ E2420HD, SAMSUNG P2470H is.
Nagyából egy ár kategória mindegyik de a BENQ nak vannak olyanok mint az usb, a fejhalgató tartó amik tetszenek de az emberek nem ezek a tulajdonságok miatt vesz monitort hanem a megjelenítése miatt. A BENQ-t nem ismerem annyira nem tudom mennyire megbízható minőségben mind képi mind tartósság. Mert én sem egy évre veszek monitort.
A Lg 1970HR monitoromat négy éve nyüstölöm de a képe ugyanolyan és pixel hiba mentes (igaz nem is volt olco) csak valszeg megadta magát az invertere mert öt percig villog aztán simán megy.
Viszont annak ellenére, hogy viszonylag jól szerepel a tesztekben a SAMSUNG P2470H itt hallottam (izé olvastam) róla negatívumot is.
Viszont ha a az LG W2363V-WF nem fehér kávás lenne akkor meg is venném. Nekem nem bejövős ez a fehérség.

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest