Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
old_artist
üzenetére
Ez a többszáz-ezerszeres digitális zoom párja.

-
pete_21
addikt
válasz
old_artist
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Akkor lényegében a dinamikus kontrasztot egyszerűen ignorálni kell.
Más: Írtátok, hogy a Benq monitorok elég jók mostanában. Én a G2420HDBL -t néztem ki. Viszont azt nem tudom pontosan, hogy mi a különbség közte, és a G2420HDB között. Ha jól tudom, akkor a LED megvilágítás, de nem tudom, hogy ez mit befolyásol. Fogyasztáson kívül még a háttérvilágítás is szebb, egyenletesebb? Illetve szebbek a színek is? Nem tudom, megéri-e azt a + 5 ezret...
Illetve van még a G2420HD, ami olyan, mint a G2420HDB (tehát nem ledes), 5 ms-os válaszidővel, viszont a szürkéből-szürkébe váltásnál 2 ms a válasz [link].
Meg tudnátok mondani, hogy ez mennyit számít? Illetve gondolom a feketéből-feketébe fontosabb, mint a szürkéből-szürkébe... Szóval nem tudom, mennyire észrevehető...
Szerintetek a leírt 3 típusból melyik a legjobb választás, annak függvényében, hogy leginkább játékra és filmre használnám a monitort? (+ általános használat, netezés)
Köszönöm a választ előre is
Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- BMW topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest