Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz atee #6643 üzenetére

Szóval ennyire kommersz a Samsung F2380, hogy többet ér egy hasonló árú TN paneles monitor? Most már kíváncsi vagyok rá, milyen élőben. (Vagy szóljak neki, hogy mégse rendelje meg?)
    Úgy értettem játszik időnként új 3D-s játékokat is, és többnyire x264-es filmeket néz, csak nem minőségmániás, és nem is hardcore gamer. Szóval nem onnan szülte, hogy neki most nagy monitor kell, mert arra kifér a Blu-Ray forrás, és nem fog belehalni egy kis inputlagba, vagy közepes utánhúzásba se. Örül neki, ha minél jobb minőséget kap, de nem fogja kihajítani, ha nem tökéletes, mert tudja, hogy 2x ennyiről indulnak a profibb monitorok, és az igényei sem verik a plafont...

Az én dilemmám itt, hogy sok rosszat olvasni erről a monitorról, és nem tudom hol járnak mostanában a TN panelek, mert azokat nem követem nyomon, így nem tudom összevetni. Írhatnak savanyú szájízzel az F2380-ról, miközben ott van mellette az asztalon egy profi elektronikával szerelt S-ISP vagy S-PVA, abból nem derül ki, hogy ha valaki elől elveszed ezt az F2380-at, és odateszel egy a jobbféle elektronikájú, TN-ek közt drágának és jónak számító monitort, akkor mi a benyomása (jobb vagy rosszabb).
    Színekre tuti legalább egálban lesznek és a kontraszttal sem lesz gond (sőt, számomra nagyon megnyerő a CIE grafikonja, és a kalibrálás után mért deltaE értékei, jobb, mint a mostani monitoromé -> még el is gondolkoztam, hogy megnézem nála magamnak élőben, és elboltolom a sajátomat, mert lenne rá vevőm kb. annyiért, amibe most ez fáj újonan... :DDD), csak ahány értékelés, annyiféle a konklúzió az F2380 használhatóságáról, főleg utánhúzás tekintetébe (de ki épp mit emel ki negatívumként).

• Perillustris

senior tag

válasz atee #6643 üzenetére

Abszolút. Ha meg bejön neki a póker, mint bélabácsinak, vesz egy ilyet. :DDD

Aktív témák